Αρχική » Ζουν και Πεθαίνουν για το μυϊκό πρήξιμο! έτσι γουστάρουν – ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Ζουν και Πεθαίνουν για το μυϊκό πρήξιμο! έτσι γουστάρουν – ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

by admin

Είναι μια νέα δυναμική γένια που δηλώνει ότι δεν φοβάται! ΖΕΙ ΚΑΙ  ΠΕΘΑΙΝΕΙ για το μυϊκό πρήξιμο. Αυτό το μήνυμα προβάλλεται από το  κοσμογυρισμένο Δόκτορα Tony Huge και τους φίλου του. Αλλά και στην Ελλάδα, νέοι άντρες από τους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς στο facebook έχουν αναρτήσει κατά καιρούς πορωτικά  μηνύματα, δηλώνοντας με πάθος πως στόχος τους  είναι το συγκεκριμένο χημικό –μυϊκό life style, απέναντι, στην κακομοίρικη και συμβιβασμένη  ζωή των κοιλαράδων και όλων αυτών των φοβισμένων που δεν έχουν την ικανοτήτα να διάγουν  την σύγχρονη μυϊκή ζωή, με τις πολλές απολαύσεις.  Είναι ένα χημικό life style που δεν είναι διατεθειμένο να προσκυνήσει τα ολυμπιακά ιδεώδη, τις ακαδημίες των γραμμάτων και των επιστήμων, όλους αυτούς που θέλουν να τους μεταλαμπαδεύσουν την αγνότητα και την παραδοσιακή ηθική του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Αυτοί οι άντρες δηλώνουν αποφασισμένοι, και έτοιμοι να χημικο- τροποποιηθούν ρεαλιστικά, λες και κάνουν κόντρα στην παραλιακή, χωρίς κράνος και με τερματισμένο το κοντέρ.

Εδώ το δηλώνει..
I live and die for the pump !

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα