Αρχική » BODYBUILDING: Να μιλήσουν οι συγγενείς των νεκρών για τα αναβολικά.

BODYBUILDING: Να μιλήσουν οι συγγενείς των νεκρών για τα αναβολικά.

by admin

Να κάνουν την υπέρβαση οι συγγενείς και να μιλήσουν ! αυτό θα βοηθήσει πολλούς να κατανοήσουν πως είναι να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο από χρήση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων. Αν και το πολιτικό σύστημα απέτυχε και τώρα προσπαθεί να βάλει τα σκουπίδια κάτω από το χαλί, πολλοί στο bodybuilding πράττουν κάτι χειρότερο, εγκαινιάζουν νέες  διακοσμημένες ταφόπλακες αρνούμενοι να αποδεχτούν την πραγματικότητα.

Όταν δημοσιεύτηκε η νεκροψία του Dallas McCarver δες εδώ.. όλοι πάγωσαν από τις ανακοινώσεις , o 26χρονοw Dallas McCarver, είχε πρόβλημα σε: Συκώτι, νεφρά, καρκίνωμα του θυρεοειδούς και καρδιά! το ίδιο συνέβη και στην νεκροψία του διάσημου bodybuilder Rich Piana δες εδώ.. Είχε αποχρωματισμένους νεφρούς, είχε συμφορημένο θυρεοειδή, είχε Λιπώδες ήπαρ, είχε διευρυμένη καρδιά κ.α
Ο δημοφιλής επαγγελματίας bodybuilder Shawn Rhoden, είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό.. δες εδώ  Shawn Rhoden Παραλίγο να πεθάνω!
Ο Mr Olympia Phil Heath είχε αναφέρει επίσης στην Daily Telegraph  δες εδώ Phil Heath σχεδόν πέθανα!

ΕΛΛΑΔΑ

Αντίθετα στην Ελλάδα, αν και πολλοί άνθρωποι έχουν βγει δημοσίως και έχουν κάνει την υπέρβαση λέγοντας πως ο γιος τους,  η κόρη τους , ο σύντροφος τους έχασε τη ζωή του από τα ναρκωτικά, ως μια δημοσιοποιήσει αποτροπής  που θα συγκλονίσει τους ανθρώπους , δεν συμβαίνει το ίδιο με τα αναβολικά στεροειδή.

Εδώ υπάρχει μια συγκάλυψη διότι η ντροπή, ο στιγματισμός, ο κοινωνικός περίγυρος  αποτρέπει την οποιαδήποτε παραδοχή αφήνοντας τη λήθη να κυριαρχήσει.

Η χρήση των αναβολικών στεροειδών φαρμάκων είναι μια σκοτεινή ιστορία που δεν απασχολεί μόνο το bodybuilding, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν την ευκαιρία να το στιγματίσουν κυρίως ως το μοναδικό υπεύθυνο, αγνοώντας σκοπίμως την επιστημονική ντόπα στο στίβο, στην άρση βαρών στην ποδηλασία. Δες εδώ.. Λανς Άρμστρονγκ Icarus νέα ΤΑΙΝΙΑ είναι όλο πολύ τρύπιο !

Το χειρότερο είναι να ζεις σε ουτοπία, ή να θέλεις να πιστεύεις ότι η καλύτερη περίπτωση για να αντέξεις την σύγχρονη πραγματικότητα είναι να φτιάξεις μια δικιά σου ουτοπία. Που θα αγνοεί , τους καρδιοπαθείς , τους νεφροπαθείς , αυτούς που έπαθαν εγκεφαλικό, σακάτεψαν το ήπαρ, έφραξαν  τις αρτηρίες, απέκτησαν ψυχολογικά προβλήματα, ρήμαξαν τένοντες – συνδέσμους, αρθρώσεις,  όπως ο Ronnie Coleman δες εδώ.. Γιατί γκρέμισες το Μυϊκό μας Όνειρο!

Όταν είσαι νέος δεν σκέπτεσαι μακροπρόθεσμα διότι αυτή είναι η φύση σου μόνο που εδώ δεν είναι μια αποτυχημένη επένδυση στο χρηματιστήριο, η ισχυρή μακροχρόνια χρήση είναι ένα συγκλονιστικό χτύπημα, ένα  feedback.

Η ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ στην πρώην ανατολική Ευρώπη και μετέπειτα στις ΗΠΑ εξελίχθητε σε επιστήμη, σε κάποια έθνη είχε και την κρατική υποστήριξη στα πλαίσια ενός κυριαρχικού ιδεώδους υπεροχής.
Εκεί δούλεψαν γιατροί και ιδεολογικοί χημικοί πάστορες, που είχαν ως στρατηγικό πλάνο την δημιουργία υπεραθλητών δες εδώ ..Δεν το θέλω ! ..Θα το Πιεις με το ζόρι !.. Το ζητά το κόμμα και το έθνος!

‘Ομως στο bodybuilding & fitness η κουλτούρα είναι πιο πεζή, είναι η επιδίωξη της μυϊκής  ωραιοποίησης και το νέο κοινό που αγωνιστικά ή και παραλιακά θέλει να προτάξει κοιλιακούς και ποντίκια, γλουτούς και μηρούς. Είναι ένα νεωτεριστικό χημικό παιχνίδι που βγήκε από τα εργαστήρια και διαδόθηκε επιτυχημένα στις πληθυσμιακές μάζες.  Μόνο που η κατάσταση έχει ξεφύγει, διότι πολλοί πειραματίζονται σε επίπεδο Φρανκενστάιν.

Όμως οι συγγενείς μπορούν να βγουν μπροστά! αυτοί που έχουν χάσει ανθρώπους, όπως οι συγγενείς των νεκρών από τα ναρκωτικά, και αυτοί έχουν το δικαίωμα, και έτσι θα δικαιώσουν την μνήμη του νεκρού, βοηθώντας άλλους να μην καταλήξουν σακάτηδες οι νεκροί !

δείτε επίσης εδώ 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Icarus νέα ΤΑΙΝΙΑ
είναι όλο πολύ τρύπιο !

Η ταινία του Bryan Fogel εκθέτει τις σκληρές πραγματικότητες του σύγχρονου αθλητισμού. Το σύστημα αντιντόπινγκ είναι σπασμένο, αδυνατεί να πιάσει καθορισμένες απατεωνιές. Οι θεατές μπορούν ακόμα να απολαύσουν τα εκπληκτικά κατορθώματα των αθλητών, αλλά οι νικητές δεν πρέπει να εξομοιωθούν με τους ήρωες.

cycle-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα