Αρχική » Nathan De Asha προκαλεί τσαμπουκαλίδικα τον Phil Heath

Nathan De Asha προκαλεί τσαμπουκαλίδικα τον Phil Heath

by admin

Είναι Μια σύγχρονη Μυϊκή αρένα. Ουτοπιστικά ιδεώδη φιλίας , ευγενούς άμιλλας κ.α μοιάζουν παρωχημένα, όπως σε όλα τα επαγγέλματα και τις κοινωνικές εκφάνσεις το ζητούμενο είναι η καταξίωση διαμέσου της κυριαρχίας.. Θα σε πατήσω!

Ο ανταγωνισμός της οικονομίας εκφράζεται και εδώ, θα σε προκαλέσω, θα πάρω πιο ισχυρή ντόπα και θα σε νικήσω, ναι! είναι μια ανομολόγητη στιχομυθία,  ένας πόθος που μοιάζει αρκετά με άλλες περιπτώσεις, όπως σε κάποιες  γυναίκες, που διεκδικούν και τονίζουν,  φιλενάδα εγώ είμαι πιο ερωτιάρα, θα σου πάρω την δουλειά!  ή σε επίπεδο συμμορίας, κάνε πέρα κουβαλώ το εργαλείο!

Ο Nathan De Asha χρησιμοποιεί πολλά πολιτισμένα motherfucker, για να προκαλέσει, όπου μετά την νίκη του στη Νέα Υόρκη και στην Καλιφόρνια είναι πολύ φουριόζος για μεγαλύτερες μυϊκές επιτυχίες στην επαγγελματική χημική αρένα.

Ο Nathan όπως δημοσιεύτηκε κατόρθωσε να «σκοτώσει» 56 ανταγωνιστές τις τελευταίες εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο άθλημα και τώρα αποκάλυψε ότι θέλει να συγκριθεί δίπλα-δίπλα στον Phil Heath.,δεν γνωρίζει εάν θα είναι φέτος ή το 2019, αλλά η πρόκληση έχει τεθεί από αυτόν!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ZZ6X32WuFts”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα