Αρχική » California State Pro Championships 2018 σκληρή κόντρα!

California State Pro Championships 2018 σκληρή κόντρα!

by admin

Ο Διαγωνισμός στην Καλιφόρνια δεν ήταν μια συμπληρωματική αγωνιστική εκδήλωση. Έλαβε χώρα σε μια πολιτεία με υψηλό βιοτικό επίπεδο (κυρίως στη βόρεια Καλιφόρνια) όπου συμπεριλαμβάνει όλη την κουλτούρα της δυτικής ακτής. Εδώ εταιρείες που συνεργάστηκα με αυτές, όπως η Champion Nutrition είχαν δημιουργήσει την παρακαταθήκη για την συνέχεια.
Σε αυτό τον διαγωνισμό συμμετείχαν bodybuilders που ήταν πολύ καλά φορμαρισμένοι και επιδίωξαν ην διάκριση στην πολιτεία της Καλιφόρνια.
Ο Nathan DeAsha νικητής του NEW YORK pro 2018 ταξίδεψε από την ανατολική πλευρά για να πάρει το ξίφος και τα κατάφερε, απέναντι του είχε τον εντυπωσιακό Sasan Heirati, αλλά και τον μυικά τουμπανιασμένο στον τελικό Rafael Brandao που μετά την Νέα Υόρκη  διεκδίκησε την διάκριση σε όλες τις κόντρες με τον Nathan DeAsha.
Τέταρτος ο ογκώδης bodybuilder Josh Wade που ανήκει στην εταιρεία AllMax Nutrition, και στην πέμπτη θέση ο γάλλος Lionel Beyeke, που θα μπορούσε να βαθμολογηθεί σε υψηλότερη θέση, μιας και διέθετε όλο το πακέτο. Επίσης μεγάλη επιτυχία για τον Milan Sadek που κατάφερε να “χωθεί” στην εξάδα.

1ος Nathan DeAsha
2ος Sasan Heirati
3ος Rafael Brandao
4ος Josh Wade
5ος Lionel Beyeke
6ος Milan Sadek

rty


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”vDxPMLy9lNo”]


[pp_gallery gallery_id=”47402″ width=”200″ height=”200″]


results

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα