Αρχική » Σύγχρονοι Bodybuilders τα πειραματικά αυτοκίνητα που θα τα οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι

Σύγχρονοι Bodybuilders τα πειραματικά αυτοκίνητα που θα τα οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι

by admin

Ο Dennis James συγκρίνει και ταυτόχρονα κρίνει τους bodybuilders του σήμερα. Ως μια πρώτη ανάγνωση είναι μια σύγκριση του σχήματος του τότε με τη τεράστια μάζα του σήμερα, όπου ο James δηλώνει πως προτιμά τους προγενέστερους bodybuilders.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό, εάν παρατηρούσαμε προσεκτικά θα συμπεραίναμε  ότι είναι κάτι παραπάνω, που έμμεσα προωθεί και η βιομηχανία. Οι σύγχρονοι BIG bodybuilders είναι σαν τα πρότυπα αγωνιστικά αυτοκίνητα που οι τεχνολογίες τους εφαρμόζονται στο δρόμο, και μετά μέρος της τεχνολογίας τους περνά στα συμβατικά αυτοκίνητα που τα οδηγούμε όλοι. Με λίγα λόγια τα νέα πειραματικά χημικά σχήματα που εφαρμόζουν αυτοί οι άνθρωποι, είναι τμήμα ενός πλάνου που εν μέρει αντιγράφεται  και αποτελεί έναν οδηγό χημείας και διατροφής από εκατοντάδες γκουρού και προπονητές που το εφαρμόζουν στους καθημερινούς τους πελάτες, που φιλόδοξα θέλουν να δοκιμάσουν την βελτίωση στα δικά τους μέτρα.

Όσο αναφορά το παρών 2 λεπτό video, ο Dennis James αναφέρεται στην τεράστια διαφορά των bodybuilders  της γενιάς του με τους σημερινούς,  σε μια περίοδο που το bodybuilding αλλάζει για πάντα.


https://youtu.be/n9SAGt__1h4?t=11s

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα