Αρχική » Βρώμικα χημικά μυστικά κάνε τον μπουχέσα θα σου βγει!

Βρώμικα χημικά μυστικά κάνε τον μπουχέσα θα σου βγει!

by admin

EΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ να ξέρεις ποτέ θα πουλάς μούρη! στο σπόρ της ψευδαίσθησης και να αγωνίζεσαι εκεί που σε συμφέρει να πουλάς μούρη!  ώστε να συνεχίσεις να προβάλεις μούρη στους οπαδούς σου! και να μην καις το χαρτί σου με συνεχόμενους αγώνες. Κάποιοι το κάνουν και εδώ, στην παραδεισένια μεσογειακή περιοχή, η καλύπτονται και λουφάζουν, ή αγωνίζονται συνέχεια, διότι ο σπόνσορας θέλει να πουλήσει πρωτεΐνες ή φάρμακα!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο REGAN GRIMES άλλαξε, πήγε στο CLASSIC MEN’S PHYSIQUE και νίκησε στο NEW YORK PRO 2018. Ο GRIMES είχε τους τρόπους του, πήγε στο Κουβέιτ και συγκριμένα στο Oxygen Gym για να δει τι μπορεί να κάνει στο σπίτι του στοργικού πατέρα bader boodai. Εκείνη την περίοδο είχαν συγκεντρωθεί πολλοί γιγαντόσωμοι bodybuilders , όπως Nathan de Asha , Big Ramy , Roelly Winklaar κ.α  άντρες από όλο τον πλανήτη στα πλαίσια μιας νέας δυναμικής μυϊκής ομάδας που θα χτυπούσε τους διαγωνισμούς ανά τον κόσμο. Για όλα φρόντισε ο πατέρας bader boodai, ο REGAN GRIMES έπρεπε να αποδείξει ότι δεν ήταν μπουχέσας και θα τα κατάφερνε αναλαμβάνοντας όλα τα βιοχημικά – πειραματικά ρίσκα. Εκεί θα είχε όλες τις ανέσεις, πόρνες  για γούστα, φαί, και ησυχία, αλλά..

Τελικώς της κοπάνησε!

Σε δεύτερη φάση εγκαταστάθηκε στις κρύες περιοχές της βορειοαμερικανικής ηπείρου και περίμενε να δει τι θα κάνει , ταυτόχρονα ανέβαζε videos για τους οπαδούς . Σε συνεργασία με τον γκουρού Chris Aceto έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα , λέγοντας πως θα συνεχίσει να τσαμπουκαλεύται ως bodybuilder , αλλά τελικά την έκανε γυριστή και με βοήθειες έγινε Classic Physique

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο  RxMuscle λίγες μέρες πριν από το New York Pro, ο Regan επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί στην open κατηγορία  του  bodybuilding! αλλά το πρωί του New York Pro, ο Grimes ανέφερε: Δεν το σχεδίασα  καθόλου, είπε στη συνέντευξη του στο RxMuscle, την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη  ο προπονητής Chris Aceto  το αποφάσισε να κάνουμε το CLASSIC!

REGAN GRIMES και ο γκουρού Chris Aceto 

31270281_201821610628308_2681694283026661376_n(1)

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές  Αυτή είναι μια καλή κίνηση για την καριέρα του Regan καθώς στη κατηγορία Classic Physique κερδίζει δημοτικότητα με τους οπαδούς και έχει τον τύπο σωματικής διάπλασης που θα μπορούσε να πάει πραγματικά καλά σε αυτό. Αλλά αυτό θα του επιτρέψει επίσης να μην  βάλει το σώμα του μέσα στα “άκρα”  από ότι χρειάζεται,  για να κερδίσει αρκετούς μυς ως  ένας κορυφαίο pro , αν και είναι ακόμα πολύ νέος, και μπορεί να ξαναγυρίσει. Τώρα που ο Regan κέρδισε το New York Pro, έχει προκριθεί για το Olympia , που υπήρξε στόχος του για κάποιο χρονικό διάστημα.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα