Αρχική » Θεσσαλονίκη πουλούσε Αναβολικά Ιδιοκτήτης καταστήματος με συμπληρώματα διατροφής!

Θεσσαλονίκη πουλούσε Αναβολικά Ιδιοκτήτης καταστήματος με συμπληρώματα διατροφής!

by admin

Σήμερα ανακοινώθηκε από την Αστυνομία Θεσσαλονίκης, πως  55χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος  με συμπληρώματα διατροφής και όργανα γυμναστικής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πουλούσε αναβολικά, παρακάτω η ανακοίνωση.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 19 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντοπίστηκαν ουσίες που ταξινομούνται στην κατηγορία των αναβολικών

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτη καταστήματος συμπληρωμάτων διατροφής και οργάνων γυμναστικής

Κατασχέθηκαν συσκευασίες χαπιών και φιαλίδια υγρής μορφής

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 55χρονου ημεδαπού – ιδιοκτήτη καταστήματος συμπληρωμάτων διατροφής και οργάνων γυμναστικής, έπειτα από τον εντοπισμό ουσιών που ταξινομούνται στην κατηγορία των αναβολικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών που διενεργήθηκαν σε κατάστημα και αποθήκη ιδιοκτησίας του προαναφερόμενου άντρα, κατασχέθηκαν 17 φιαλίδια υγρής μορφής, καθώς και 21 φιαλίδια και σφραγισμένες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (1.653) χάπια, τα οποία έπειτα από εργαστηριακή εξέταση που διενεργήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, προέκυψε ότι εμπίπτουν στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στον «Καθορισμό Απαγορευμένων Ουσιών».

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα