Αρχική » Kali Muscle Έχασε το γοριλίσιο του όγκο..κατηγορεί άλλους Φουσκωτούς!

Kali Muscle Έχασε το γοριλίσιο του όγκο..κατηγορεί άλλους Φουσκωτούς!

by admin

Τι γίνεται εδώ;  o Kali Muscle έγινε πιο αδύνατος . Έχασε το γοριλίσιο του όγκο και αποφάσισε για το καλό της υγείας του όπως αναφέρει να αδυνατίσει. Ο πρώην κρατούμενος των φυλάκων και νυν μυϊκός star στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νιώθει ευγνώμων που είναι υγιής .

Όπως δηλώνει στο 3:45λεπτο δεν θα ζήσει για πάντα, δεν θέλει να είναι φοβισμένος ότι θα πεθάνει!.. Ο ίδιος δεν έχει προβλήματα υγείας , δεν έχει τραυματισμούς, αν και ασκείται για πάνω από 30 χρόνια, και τονίζει θα ακούσεις έμενα; ή έναν άντρα που επέστρεψε από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο; ή θα εμπιστευτείς κάποιον που είχε διάρρηξη κοιλιακών μυών! Και έχει νεφρικά προβλήματα.

Ο Kali Muscle  εν ολίγοις τονίζει  πως εάν είσαι έξυπνος θα επιδιώξεις την καλή φυσική κατάσταση (μάζα στα σωστά μέτρα) , όχι τον υπερβολικό όγκο, αυτό είναι ανθυγιεινό και όπως τονίζει, πολλοί τύποι έχουν ειδωλοποιηθεί για αυτή τους την εντυπωσιακή μάζα, αλλά έχουν προβλήματα υγείας! Τα οποία δεν τα αποκαλύπτουν έως να γίνουν καλά!

Ο Kali Muscle επισημαίνει,  δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς τους τύπους! ΠΑΡΑΚΑΤΩ το video με πολλά περισσότερα ..[quote]Kali Muscle: Εδώ είναι γιατί έχασα όλο το μυϊκό μου μέγεθος !
[/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”fCNRAu-4S6M”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα