Αρχική » Πως θα κλέψεις το αφεντικό σου στο Πρωτεινομάγαζο!

Πως θα κλέψεις το αφεντικό σου στο Πρωτεινομάγαζο!

by admin

Η κρίση έχει δημιουργήσει νέες ευκαιρίες, η εποχή των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών που ήταν κοντά στα κέντρα αποφάσεων, γλύφοντας, βουλευτές και προϊστάμενους υπηρεσιών για να κάνουν κομπόδεμα έχει περάσει. Από την άλλη πλευρά τα ΕΣΠΑ βοήθησαν πολλούς επιχειρηματίες στα πρωτεινάδικα αλλά και στα γυμναστήρια.

Η άνοδος αυτή έδωσε μια εντυπωσιακή νέα φούσκα με αλυσίδες καταστημάτων διατροφής και πολλά –πολλά γυμναστήρια. Τώρα κάποιοι έχουν και τα δάνεια στις τράπεζες, αλλά εσένα τι σε νοιάζει.

Θέλω να του πάρω μέρος από τα κέρδη !

Εργάζεσαι  σε ένα πρωτεινομάγαζο που προτείνει λιποτροπικά για αδυνάτισμα, πρωτεΐνες για ανάπτυξη και άλλα πολλά βιταμινούχα. Ο μισθός δεν είναι ικανοποιητικός και σκέφτεσαι τι να κάνεις ; Κάποια αφεντικά έχουν βάλει κάμερες, άλλα όχι, όμως σίγουρα ζητούν απόδειξη από  κάθε πώληση σου, ελέγχουν ακόμη και τις σοκολάτες, μην φας καμία με πολλή πρωτεΐνη  ! θα έχεις πρόβλημα.

Τακτικές Απαλλοτρίωσης  στο μαγαζί

Ο καιρός περνά και σου την έχει “βιδώσει” που πολλοί νέοι αθλητές  ή και ντίλερς τα οικονομάμε με τα personal και τις χημικές συμβουλές, πλησιάζει καλοκαίρι και ενώ κάνεις την φιγούρα σου στους πελάτες του μαγαζιού σκέπτεσαι πώς να το εκμεταλλευτείς.

Α. Εάν πηγαίνεις σε γυμναστήριο προσέγγισε νέους πελάτες, και δώσε τους  μόνο τα δικά σου προϊόντα, λέγοντας πως είναι από το μαγαζί! ή ανέφερε  πως η δική σου εμπειρία προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα που είναι αναγκαία, το ίδιο κάνουν, διατροφολόγοι, γκουρού, γιατροί, μέντορες γιατί όχι και εσύ!

Β. Εάν έρθει απαιτητικός πελάτης στο κατάστημα δώσε ραντεβού, και εξυπηρέτησε τον με προϊόντα που δεν έχει το μαγαζί του αφεντικού.. κάνε την συνδιαλλαγή εκτός χώρου.

Γ. Πούλα ντόπα! Εδώ θα βγάλεις λεφτά, προσέγγισε τους πελάτες του καταστήματος με λεπτότητα και τρόπους, το ίδιο κάνε και στο γυμναστήριο. Στην αρχή θα δηλώσεις πως είσαι έμπειρος και πολύτιμος στο κατάστημα ή την αλυσίδα καταστημάτων του αφεντικού και στην συνέχεια θα αρχίσεις ως μέντορας την χημική κατήχηση,.. όλο το κέρδος θα είναι δικό σου!

Δ. Κάνε personal και δώσε συμβουλές  με αμοιβή, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα σου ως εργαζόμενος στο κατάστημα. Έχεις μια βάση για προβολή, και μπορείς με τις συμβουλές να πουλάς και τα αγαθά σου, που θα προμηθεύεσαι από κάποιον άλλο.

Ζούμε μια νέα επαναστατική εποχή της κονόμας, από την κορυφή έως την βάση, ως πότε θα ζεις μόνο από την φιγούρα, διότι εργάζεσαι σε ένα πρωτεινομάγαζο;

Έρχονται και καλοκαιρινές διακοπές.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα