Αρχική » Ο Σβαρτζενέγκερ δεν ακούει τους γιατρούς και πηγαίνει ταξίδια

Ο Σβαρτζενέγκερ δεν ακούει τους γιατρούς και πηγαίνει ταξίδια

by admin

Ο  Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ δεν πήγε στη Βραζιλία , διότι εκείνες τις ημέρες είχε κάνει χειρουργική επέμβαση στη καρδιά του. Τώρα  πραγματοποίησε ταξίδι στη Βιέννη της Αυστρίας την Τρίτη (15 Μαΐου 2018) για να μιλήσει στη Σύνοδο Κορυφής για την Αλλαγή του Κλίματος.

Η σύνοδος κορυφής διοργανώθηκε από την οργάνωση  του Schwarzenegger  R20 για το κλίμα και συγκέντρωσε επιχειρηματικούς και πολιτικούς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρρες, καθώς και εμπειρογνώμονες για την κλιματική αλλαγή και ακτιβιστές. Όπως ομολόγησε στην αρχή της ομιλίας του  πήγε εναντίον των εντολών του γιατρού του  να κάνει το ταξίδι.
Πάντως δεν είναι σίγουρο εάν  θα κάνει το ταξίδι στο  Arnold Classic Africa 2018 που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ή θα μιλήσει από video όπως έκανε στο Arnold Classic στη Βραζιλία.

“Πρέπει να δείξετε τι συμβαίνει εδώ και τώρα,” είπε ο πρώην bodybuilder και κυβερνήτης ενώ θυμήθηκε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πεθαίνουν κάθε χρόνο λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Ο Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, είχε προτρέψει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπμ να συμμετάσχει στη δράση για την υποστήριξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σε σύνοδο κορυφής για την αλλαγή του κλίματος στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα