Αρχική » Martyn Ford επανέρχεται για σένα οπαδέ των Μυών!

Martyn Ford επανέρχεται για σένα οπαδέ των Μυών!

by admin

Είναι πορωτικό ! Ο Martyn Ford το έχει κατανοήσει,  πως για να επιβιώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να τα δώσεις όλα, πρέπει να δείχνεις δυναμικό προφίλ, στους οπαδούς  που δεν τους ενδιαφέρει η αδυναμία σου, εάν  έχεις νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, εάν δεν νιώθεις καλά, εάν έχεις ενδοκρινολογικά προβλήματα,  διότι πολλοί  περιμένουν στη γωνία για να ξεπροβάλουν μπροστά,  και να διεκδικήσουν με τους ανεπανάληπτους μυώνες τους το κομμάτι από τη δική σου πίτα.

Δεν γίνεται να αγνοήσεις τον εν δυνάμει καταναλωτή που σε θαυμάζει, τον πιτσιρίκο που παίζει video στο καναπέ του, τον νεαρό που θέλει να ποζάρει τους μυώνες του στην παραλία, τον φιλόδοξο και πωρωμένο  άντρα που θέλει να κάνει διεθνή καριέρα με τους μύες του, τον μεσήλικα που θέλει να φορμαριστεί για να κυνηγά νεαρές δεσποινίδες.

Martyn Ford

29403489_145391936292188_8819581043003621376_n(1)

Ο Ford ανήκε στην ομάδα του διασήμου αποθανόντα Rich Piana , είναι ένας συνεχιστής του ανθρώπου που ανέτρεψε τα συμβατικά μυϊκά δεδομένα και έδωσε ένα αέρα χημικού γοήτρου στη σύγχρονη αναγνωστική κουλτούρα. Σε αυτή την ομάδα είναι και  ο Martyn Ford που πρόσφατα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά και ο δανός Jens «The Beast» Dalsgaard που και αυτός όσο ζούσε ο Rich Piana μπήκε στο νοσοκομείο. Ο Jens είχε κατηγορηθεί πως είχε παραγεμίσει το σώμα του με την ουσία synthol και ο λόγος της εισαγωγής του δεν ήταν μόνο για το τραυματισμό!

Jens «The Beast» Dalsgaard 

rich-h-726x400

Αυτά μπορεί να ακούγονται παράλογα αλλά είναι ένας ρεαλισμός που κυριαρχεί, διότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και αδυσώπητος , όλα είναι μέσα, ισχυρά ανδρογόνα, ορμόνες, πεπτίδια και διουρητικά, που φέρνουν αυτούς τους άντρες στα όρια του τραυματισμού ή στα φωτά του ενδοκρινολογικού χειρουργείου.

Ο Martyn Ford επανέρχεται για το απαιτητικό κοινό του !

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα