Αρχική » Ναι! Η Βασιλική Δημητράκη μπορεί να σε προπονήσει

Ναι! Η Βασιλική Δημητράκη μπορεί να σε προπονήσει

by admin

Πολλοί άντρες και γυναίκες θεωρούν πως ο μέντορας τους στην σκληροπυρηνική κουλτούρα πρέπει να είναι αρσενικού φύλλου. Είναι ένα στερεότυπο που του αποδίδουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, και υποτίθεται πως λειτουργεί ως  η μυϊκή εγγύηση για το αποτέλεσμα.
Είναι όμως έτσι;

Γκουρουμέντορες!

Το φαινόμενο του σκληρού άντρα γκουρουμέντορα κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες, είναι το πιο αντρικό και πιστοποιημένο καθεστώς, χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη πως στη χώρα που άκμασε το bodybuilding, στις ΗΠΑ  οι γυναίκες έχουν πολύ καλά ονόματα στην Hard Core κουλτούρα.
Ένα από αυτά είναι η Bev Francis με το Powerhouse Gym, δες περισσότερα εδώ Το Σπίτι των bodybuilders στην East coast….όπου έχουν περάσει γνωστά ονόματα του bodybuilding.

Το λάθος των αντρών που έχουν αποφασίσει να εμβαθύνουν στο σκληρό bodybuilding είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται πως για μια γυναίκα είναι πολύ πιο δύσκολο να φθάσει σε ένα ακραίο μυϊκό αποτέλεσμα, όλη αυτή η προσπάθεια συμπεριλαμβάνει και την εμπειρία, αλλά και την κατασταλαγμένη μεθοδολογία, για το τι πρέπει να ακολουθήσεις ως τακτική βελτίωσης.
Αυτό που προσμετράτε εδώ είναι το μυαλό, και συνήθως οι γυναίκες έχουν διαφορετική οπτική αντίληψη και σκέψη για αυτό που ονομάζομαι αντίδραση στην πρόκληση.
Είναι πιο συγκρατημένες και πιο αναλυτικές στο πρόβλημα, και δεν λειτουργούν παρορμητικά. Είναι ικανές να συμβουλευόσουν, και κυρίως εάν διαθέτουν εμπειρία να καθοδηγήσουν.[quote]..Βασιλική Δημητράκη για ποιο λόγο να μην σε προπονήσει;[/quote]

456

Μια έμπειρη γυναίκα bodybuilder, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της μυϊκής κουλτούρας διότι έχει να αντιπαλέψει το δικό της διαφορετικό ορμονικό προφίλ. Αυτό είναι ένα δεδομένο που δεν ισχύει για τον άντρα, όπου σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί με τον παρορμητισμό που του δίδει η ορμονική του υπεροχή, ή και το θυμικό, αγνοώντας τεχνικές και λειτουργικές παραμέτρους στην προετοιμασία του.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα