Αρχική » Ο Δικηγόρος της μυϊκής κουλτούρας σε πορώνει.. γίνε αρσενικό!

Ο Δικηγόρος της μυϊκής κουλτούρας σε πορώνει.. γίνε αρσενικό!

by admin

Ένα βιβλίο που θέλει να σε κάνει άντρα!  Για εσένα νεαρέ που ντρέπεσαι για τον εαυτό σου, για σένα κοιλαρά οικογενειάρχη που βαρέθηκες τα ίδια! Πραγματικά μια γνώση που υποκαθιστά τον φωνακλά Λοχία σου στο στρατό, τον τρελαμένο προπονητή σου στο γυμναστήριο, σε κάθε περίπτωση αυτή η γνώση θέλει να σφηνωθεί στο μυαλό σου, διότι ο όπως αναγράφει:
Οι άνδρες χάνουν την αρρενωπότητά τους. Οι άνδρες παροτρύνονται να έρχονται σε επαφή με την «θηλυκή» πλευρά τους σε βάρος των παραδοσιακών χαρακτηριστικών που κάνουν τους άντρες «αρσενικούς».

Πολύ πωρωτικά λόγια! που μπορεί να σε κάνουν να σηκωθείς αυτή τη στιγμή από το καναπέ σου, την ξαπλώστρα σου, διότι σου δημιουργεί έναν οραματισμό, που συνδέεται με το αρχέγονο και ορεσίβιο υποσυνείδητο σου, ως μια νέα γονιδιακή εξέλιξη.
Το Alpha Male Challenge όπως διαφημίζεται είναι ένας οδηγός για την ανάπτυξη των μυών, την καύση λίπους την παραγωγή τεστοστερόνης. Τη βελτίωση του καρδιοαγγειακού  συστήματος , με στόχο να ξεφύγεις, να μην είσαι ένα βήτα αρσενικό, ένας καναπεδάτος πατάτας!

Στo Βιβλίο έγραψε και ο Δικηγόρος
της μυϊκής κουλτούρας  Rick Collins

Ο Rick Collins 
 It was such a pleasure to write about something I know about OTHER than law!

Our book is still available at your local bookstore or online! Thanks to everyone who supported Alpha Male Challenge from James and me!

Φωτογραφία του Rick Collins.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα