Αρχική » Μπορεί να διακριθεί ο Μιχάλης Κεφαλιανός στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ;

Μπορεί να διακριθεί ο Μιχάλης Κεφαλιανός στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ;

by admin

Μπορεί να διακριθεί ο Μιχάλης Κεφαλιανός; Όσοι δεν παρακολουθούν μόνο την στενή ελληνική πραγματικότητα, έχουν διαπιστώσει πως ο διαγωνισμός στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ τηρεί όλες τις προϋποθέσεις μιας μυϊκής ανταγωνιστικής σφαγής. Εάν εξαιρέσουμε 6-7 ονόματα που διαγωνίζονται το φθινόπωρο στο Mr. Olympia, και δεν θέλουν να εξαντληθούν πρόωρα, ή οι σπόνσορες δεν θέλουν να τους δουν να ανταγωνίζονται εδώ, οι υπόλοιποι έχουν το μαχαίρι στα δόντια, και ετοιμάζονται να επιτεθούν με τακτική καμικάζι!

New York Pro 2018 είναι μόνο μια εβδομάδα μακριά

74

Ο διαγωνισμός στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ είναι κάτι το διαφορετικό, είναι μια συνέχεια ιστορικών διαγωνισμών όπως το IRONMAN Pro, ή το Night Of The Champions. Μια σειρά διαγωνισμών που οικοδόμησαν το σύγχρονο επαγγελματικό bodybuilding, πριν γίνουν όλα σούπα, και φτάσουμε στο σημερινό φαινόμενο όπου και η κουτσή Μαρία σε όλο τον κόσμο γίνεται επαγγελματίας!

Φυσικά εδώ τα δεδομένα είναι διαφορετικά, διότι μπροστά στο απαιτητικό κοινό της Νέας Υόρκης που δεν διστάζει να εκδηλώνεται με σφυρίγματα και αποδοκιμασίες η οποιοδήποτε προσομοίωση με την καθεστηκυία τάξη του bodybuilding είναι άστοχη.

Η Νέα Υόρκη είναι μια Αμερική, μέσα στην Αμερική! με διαφορετική κουλτούρα, όπου ετοιμάζεται να υποδεχτεί διεκδικητές από όλη την υφήλιο, τόσο αποφασισμένους που δεν θα χαριστούν σε κανένα.



18IFBB_NYPRO_900


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα