Αρχική » Βασάλος εντυπωσιακά μηνύματα με αποδέκτες !

Βασάλος εντυπωσιακά μηνύματα με αποδέκτες !

by admin

Μηνύματα με έκδηλο νοηματικό υπόβαθρο  ποστάρονται στους προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Βασάλου , ο ίδιος δηλώνει: “ Υποσχέσου… Στον εαυτό σου.. ότι δεν θα τα παρατήσεις… Πότε!! ”  Αλλά ταυτόχρονα αναδημοσιεύει και ένα μήνυμα για το γιο, όπου τονίζεται πως ο Κωνσταντίνος δεν έγινε γνωστός μόνο από την τηλεόραση! Αλλά είχε κυριαρχήσει με τις νίκες του στη μυϊκή κοινότητα τα προηγούμενα χρόνια, εφαρμόζοντας διατροφή και προπόνηση 365 ημέρες το χρόνο!

Υποσχεσου… Στον εαυτό σου.. ότι δεν θα τα παρατήσεις… Πότε!!

Φωτογραφία του Γιαννης Βασαλος.
Ο χρήστης Γιαννης Βασαλος κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Φωτογραφία του χρήστη Bodybuilding club.ae.
Bodybuilding club.a

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ _ flash back !!

Μια φωτογραφία από τον Κωνσταντίνο την περίοδο που κατέβαινε σε αγώνες, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι ο Κωνσταντίνος είναι γνωστός μόνο από την τηλεόραση και ότι είναι απλά ένα όμορφο και γυμνασμένο παιδί….

Πολύ πριν τον δούμε στο ‘γυαλί’, κατέβαινε σε αγώνες εφαρμόζοντας διατροφή και προπόνηση 365 ημέρες το χρόνο, πάντα υπό την καθοδήγηση του πατέρα του Γιάννη Βασάλου και πάντα μέσα στις πρώτες θέσεις !!


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα