Αρχική » Nick Trigili εξηγεί για ποιο λόγο χτυπάς φάρμακο στον ώμο

Nick Trigili εξηγεί για ποιο λόγο χτυπάς φάρμακο στον ώμο

by admin

Θυμίζει μια παλιότερη ιστορία, τσαμπουκαλής προπονητής προετοιμάζεται να “χτυπήσει” τοπικές ενέσεις στους ώμους και το μπράτσο ενός πελάτη του, …ρωτά ένας  παρευρισκόμενος, τι θα κάνεις ;
Απαντά ο προπονητής που δεν δέχεται αμφισβήτηση..νεράκι είναι νεράκι! Και διοχετεύει το φάρμακο στον πελάτη του, που τον γυμνάζει.

Ο προπονητής Nick Trigili δίνει μια δημοσιοποιημένη διάσταση στις τοπικές ενέσεις που θα σου δώσουν τη μυϊκή υπεροχή, με τους εντυπωσιακούς ώμους. Όπως ανέφερε ο Nick έδωσε το video στην δημοσιότητα προσομοιάζοντας με ένα μολυβί την σύριγγα που διοχετεύει το φάρμακο στο συγκεκριμένο σημείο για να κάνετε σωστά την ένεση των PED στο χέρι σας! Αλλά  και για να τραβήξει την προσοχή ! θέλοντας  να φέρει στα μάτια του κόσμου  κάποιες από τις ακλόνητες αλήθειες για τον bodybuilding ως τρόπο ζωής.

Η συνέντευξη  του Nick Trigili  στον Vlad Yudin όπου εξηγεί τους λογούς που τον ώθησαν να προβάλει τον τρόπο για να κάνεις τις ενέσεις. 



Εδώ ένα από τα video του Nick Trigili για το πως θα χτυπάς την ένεση
για να επιτύχεις αποτελέσματα


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”0CK6QowDoqY”]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα