Αρχική » Ήταν παχουλή και έγινε γοητευτικά μυώδης

Ήταν παχουλή και έγινε γοητευτικά μυώδης

by admin

Ήταν παχουλή και έπινε η  Jelly Devote, αλλά έγινε γοητευτικά μυώδης, πραγματικά εντυπωσιάζει με την αλλαγή της. Oι θέσεις της στο Instagram σχετικά με τις αποτυχίες και τις σωματικές ατέλειες της βοήθησαν να κερδίσει περισσότερους από 570.000 οπαδούς!

 

Αφού περιόρισε την κατανάλωση οινοπνεύματος από τρεις φορές την εβδομάδα σε ένα ποτήρι κρασί κάθε δεύτερη εβδομάδα – βοηθώντας την να επικεντρωθεί και να δεσμευτεί σε σχεδόν καθημερινή άσκηση και υγιεινή διατροφή η Devote είδε σχεδόν άμεσα αποτελέσματα, όπως αναφέρει.. Τώρα, οι 27χρονη ελπίζει να επηρεάσει άλλους, συμπεριλαμβανομένων των 573.000 οπαδών της, να κόψουν το ποτό.

f366980f322a6fc6932c359fa33be19d

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο για να βελτιώσει κανείς την διατροφή του. Η ίδια αναφέρει:  Βρήκα τελικά την ισορροπία που χρειαζόμουν. Με τη δημιουργία ατομικών προγραμμάτων προπόνησης και διατροφής, τώρα, θέλω να σας βοηθήσω να φτάσετε στους στόχους σας και να γίνετε η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας. 


Η  Jelly Devote. έπινε και με το παραπάνω αλκοόλ με αποτέλεσμα να ζυγίζει 70 κιλά και να παρουσιάζει μία εικόνα που δεν της άρεσε όταν κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Μία μέρα όμως, αποφάσισε να κάνει την αλλαγή, να εγκαταλείψει το αλκοόλ και να ξεκινήσει την γυμναστική, αλλάζοντας πλήρως τον τρόπος ζωής.

Η μεταμόρφωση που ακολούθησε ήταν άκρως εντυπωσιακή όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, καθώς πλέον ζυγίζει 45 κιλά.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα