Αρχική » Ο Donald Trump έβαλε bodybuilder να γυμνάσει τους αμερικανούς. Να το κάνει και ο Τσίπρας έχουμε, μυώδεις άντρες!

Ο Donald Trump έβαλε bodybuilder να γυμνάσει τους αμερικανούς. Να το κάνει και ο Τσίπρας έχουμε, μυώδεις άντρες!

by admin

Ο πρόεδρος Donald Trump ανακοίνωσε  τους δώδεκα υποψήφιους που θα είναι μέλη του Συμβουλίου του Προέδρου για τον αθλητισμό, τη γυμναστική και τη διατροφή. Μέσα σε αυτούς είναι και ο θρύλος του bodybuilding Lou Ferrigno, με την μεγάλη εμπειρία.

Πραγματικά αυτό θα μπορούσε να γίνει και εδώ, ένας Έλληνας bodybuilder να διοριστεί ως καθοδηγητής της μυϊκής κουλτούρας από τον κυβερνήτη! Ως μια νεωτεριστική και ριζοσπαστική κίνηση, να γυμνάσει τον υπερήφανο  λαό ..νέους, που αποχαυνώθηκαν να βλέπουν γκομενοδουλειές στην TV,  ζωηρούς γέρους , ανήσυχους φοιτητές,  εργαζόμενους,  αλλά και τύπους που κοπροσκυλιάζουν πίνοντας freddo, ή παίζοντας μανιωδώς video game , ξεχνώντας πως είναι γνήσια τέκνα των αθληταράδων προγονών τους.

[quote]Ο Donald Trump έβαλε bodybuilder να γυμνάσει τους αμερικανούς. Να το κάνει και ο Τσίπρας έχουμε, μυώδεις άντρες ![/quote]

aLou Ferrigno

Ο Lou Ferrigno θα είναι μέλος του Συμβουλίου του Προέδρου για τον Αθλητισμό, την Άσκηση και τη Διατροφή, ένα σώμα που ιδρύθηκε από τον Dwight Eisenhower το 1956 με τον εκφρασμένο σκοπό να βοηθήσει τους Αμερικανούς να οδηγηθούν σε πιο υγιεινούς τρόπους ζωής!

Εσύ ποιον έλληνα bodybuilder προτείνεις για εθνικό παιδαγωγό της γυμναστικής;

web

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα