Αρχική » Phil Heath έχει condition ο “Flex” Wheeler τι είχε παπαρίσιον!

Phil Heath έχει condition ο “Flex” Wheeler τι είχε παπαρίσιον!

by admin

Πραγματικά είναι βαλτοί, πρήζουν αδένες, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια νέα κουλτούρα στην αφηγηματική τακτική, για παράδειγμα στο bodybuilding όλοι λένε.. το condition, το condition, το condition, το conditioning ! είναι σαν κάποιους  δημοσιογράφους στην ΕΡΤ που χρησιμοποιούν συνεχώς αγγλικούς όρους, για αποδείξουν πως γνωρίζουν από BASKET ή ποδόσφαιρο.

Ε, λοιπόν φτάνει με το condition !  πες το προεργασία για τη φυσική κατάσταση να τελειώνουμε, είναι δύσκολο μάλλον, αλλά κυρίως πες μας για ποιο λόγο οι κριτές μοιράζουν τίτλους ανάλογα με το εάν έκαναν καλό έρωτα το βράδυ, και την άλλη μέρα γουστάρουν να βραβεύουν!

Πολλοί δηλώνουν πως ο Big Ramy είναι ένα παχύδερμο και ο Phil Heath πανέμορφος, και με μυϊκές γραμμές, που τονίζουν το σώμα του, ΟΚ! Τώρα, το 2018 είναι η ποιότητα έναντι του βάρβαρου όγκου, και μετά από εγχείρηση βελτίωσης, αλλά ουδείς μας εξηγεί πως είναι δυνατόν πριν από αρκετά χρόνια ο Kenneth “Flex” Wheeler να μην μπόρεσε να κατακτήσει ένα Mr Olympia; που είχε όλες τις προϋποθέσεις σε γράμμωση – μυϊκό όγκο και συμμετρία;
Σε κάποια περίοδο  ήταν ακόμη καλύτερος και από τον μυϊκά όμορφο, Phil Heath.

Η απάντηση είναι όπως βολεύει! Διότι οι συνθήκες αλλάζουν, όπως άλλαξε στο παρελθόν και ο Jay Cutler, που για να χτυπήσει τον ογκωδέστατο Ronnie Coleman, “ξεχείλωσε” στην περιφέρεια για να μπορέσει αργότερα να νικήσει, όπως είχε νικήσει ο ογκωδέστερος Ronnie Coleman τον γραμμωμένο και συμμετρικό Kenneth “Flex” Wheeler, και τώρα αντιστράφηκαν τα πράγματα, και νικά ο γραμμωμένος και συμμετρικός Phil Heath το ογκωδέστερο – παχύδερμο Big Ramy.

Όλοι αυτοί με το condition μας έχουν μπερδέψει, εκτός τελικά εάν νικήσει ο Roelly”The Beast” Winklaar στο επόμενο Mr Olympia! και στην τριάδα ο William Bonac με το condition!

Ανάλυση του Shawn Ray για τον Phil Heath και το conditioning


Ο Flex Wheeler πριν αρκετά χρόνια

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα