Αρχική » Αστυνομικός – bodybuilder θες να γίνεις άντρας με μάζα; Εδώ!

Αστυνομικός – bodybuilder θες να γίνεις άντρας με μάζα; Εδώ!

by admin

Ο 26χρόνος γερμανός, αστυνομικός και bodybuilder κάνει με τον δικό του τρόπο τη ζωή του. Τώρα είναι σε κατάσταση όγκου, και μιμείται ένα life style, που στηρίζεται στην διατροφική ερμηνεία πως σε πρώτη φάση οι θερμίδες είναι θερμίδες, και όταν τις χρειάζεσαι είναι απαραίτητες για την αύξηση του όγκου.

Ο bodybuilder “Kay” Schmale Schulter (παρατσούκλι )και η σύντροφος του Adrienne Koleszar έχουν χιλιάδες οπαδούς.Ο  αστυνομικός συμβουλεύει επίσης τους followers  να μην πηδούν από μια δίαιτα στην άλλη. Σύμφωνα με τον bodybuilder, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμπεριληφθούν μακρύτερες φάσεις διατροφικής τακτικής .[quote]Ανακατεύει μέσα στη μέρα του σκόνη πρωτεΐνης – δημητριακά,
τυρί με low λιπαρά και άλλα ![/quote]

Όπως αναφέρεται ενώ οι περισσότεροι από τους fans της μυϊκότητας προετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους φιγούρα, ο  αθλητής της Rocka Nutriton, ο Schmale Schulter ή “Kay” αποφάσισε να ξεκινήσει πρόγραμμα για μάζα. Αυτός είναι ο μοναδικός  λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν επί του παρόντος συμβουλές για δίαιτα ή οργανόγραμμα για το ποιο είναι το καλύτερο “γεύμα εξάσκησης ” στο κανάλι του, στο  YouTube, αλλά παρουσιάζει έναν τρόπο  για να διευκολύνει τους fans να κερδίζουν βάρος!

Ανήκει στη νέα γενιά
και η νεολαία τον ακολουθεί

KomboKay” Schmale Schulter και η σύντροφος του Adrienne Koleszar 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Cfv8-gpls4c”]

Αρχή video Το πρώτο του γεύμα αποτελείται από 250 γραμμάρια Magerquark κρέμα τυρί  χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, με σκόνη συμπληρώματος, μήλο,  Γκράμπολα – Τραγανό μούσλι και λευκή σοκολάτα .
Ο καθημερινός του στόχος  είναι περίπου οι 3800 θερμίδες, έτσι ο Kay έχει ακόμα μερικές θερμίδες για το υπόλοιπο της ημέρας.

(Στο 2:10 λεπτό καταναλώνει συμπληρώματα διατροφής πριν την προπόνηση)

5: 16 λεπτό  Μετά από μια μακρά περίοδο εξάσκησης ο Schulter καταναλώνει  Fruit Loops – ζαχαρούχα δημητριακά, με γεύση φρούτων, με πρωτεΐνη ορού γάλακτος και γάλα καρύδας. Επίσης  δύο φέτες ψωμιού ολικής άλεσης με φέτες τυριού.

8:50 λεπτό Στο επόμενο γεύμα ο Schmale Schulter προσκαλεί την αθλήτρια  φίλη του για το δείπνο. Εδώ κυριαρχούν ψητές πατάτες με μείγμα βοτάνων, σπιτικό βούτυρο και φιλέτο στήθους κοτόπουλου στο μενού.

Επιπλέον αργότερα καταναλώνει ένα ρόφημα ορού γάλακτος

Συνήθως ο Kay δεν μετράει πραγματικά τις θερμίδες του. Γι ‘αυτό δεν έχει μια εφαρμογή στο κινητό του. Αλλά για το συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε τα γεύματα από  το κινητό του φίλου του. Ο bodybuilder παρατηρεί ότι καταναλώνει ακόμα πολλές θερμίδες πριν το τελευταίο γεύμα. Αυτό σημαίνει ότι ως “Snack Νύχτας” πρέπει να καταναλώσει πάνω από 900 θερμίδες. Επειδή η απαίτηση για πρωτεΐνες είναι ήδη καλυμμένη, ο Kay καλύπτει τις θερμίδες κυρίως με λίπη και υδατάνθρακες. Ως μικρό βραβείο  ο YouTuber απολαμβάνει με δημητριακά  φρούτων και γάλα καρύδας στο τέλος της ημέρας.

Το παράδειγμα του “Narrow Shoulder” δείχνει ότι ο όγκος δεν είναι απαραίτητα κάτι τόσο επιβαρυντικό όσο πιστεύουν κάποιοι. Μέσα από ροφήματα, δημητριακά και granola μπορείτε να καλύψετε τις θερμίδες αρκετά “εύκολα”. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε υπερβολική σοκολάτα και πρόχειρο φαγητό για να μπορείτε να φάτε όλες τις θερμίδες!

 

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα