Αρχική » Phil Heath και Big Ramy ποζάρουν στο Πίτσμπουργκ

Phil Heath και Big Ramy ποζάρουν στο Πίτσμπουργκ

by admin

Οι οπαδοί των Μυών το περίμεναν εδώ και καιρό. Τους ήθελαν όλους μαζί στο IFBB Pittsburgh Pro 2018, σε αυτή την υπερβολική κατάσταση όγκου, εδώ δίπλα στα φιλικά σπρωξίματα, και στα χαμογέλα, υπήρχε και μια υποβόσκουσα σύγκριση μάζας και μυών, που δίνει μια ρεαλιστική άποψη για αυτά που μας επιφυλάσσει το μέλλον. Να είναι καλά οι εταιρείες και οι γκουρού.

Αυτός που ξεχώρισε είναι ο Nathan de Asha, που μπήκε δυνατά, και τσαμπουκαλίδικα στις πόζες, ίσως ήταν μια απάντηση μετά την φυγή του από την ομάδα του Κουβέιτ και την αγκαλιά του μυϊκού πατέρα bader boodai.
O αιγύπτιος BIG RAMY μπήκε φουλαριστός, εντυπωσιάζοντας με τα πολλά κιλά του, συγκρινόμενος δίπλα στον Roelly”The Beast” Winklaar που άρχισε να ανεβαίνει και να στέκεται πια ισότιμα στο Oxygen Gym και στην ομάδα του μυϊκού πατέρα.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”EDxYgpnE9qQ”]


Ο Mr Olympia Phil Heath με βελτιωμένη κοιλιά ήταν διαχυτικός και έκανε αστεία, πειράζοντας τον Nathan de Asha, και τον πολύ καλό William Bonac που γνωρίζει πια πολύ καλά πως έχει να κάνει με υπερτραφείς bodybuilder. O Shawn “Flexatron” Rhoden συμμετείχε και αυτός στη μυϊκή γιορτή, δίνοντας μια υπόσχεση για καλύτερη επάνοδο στο μέλλον, όπως  και ο γερόλυκος Dexter “The Blade” Jackson.

Ο Mr Olympia Phil Heath με βελτιωμένη κοιλιά 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”yKKcVqIOTcE”]


O Αιγύπτιος BIG RAMY μπήκε φουλαριστός

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”2N0MblCijR8″]


Πολλά κιλά μυών στη σκηνή

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα