Αρχική » Αντράκλα.. το ανιψάκι, το αδελφάκι θέλει να σου μοιάσει!

Αντράκλα.. το ανιψάκι, το αδελφάκι θέλει να σου μοιάσει!

by admin

Εσύ τι πιστεύεις; πως επειδή έχεις αφήσει μια γενειάδα, λες και είσαι ο πατριάρχης Ιεροσολύμων, και ποζάρεις απειλητικά με τους μύες σου στο διαδίκτυο, το ανιψάκι σου, το αδελφάκι σου, δεν θα διεκδικήσει ένα κομμάτι αρρενωπότητας; θα το κάνει με κάθε τρόπο και γρήγορα!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Z4Y2ui2XmqQ”]


Να είναι καλά οι Μέντορες

Στο σύγχρονο περιβάλλον η εποχή της πληροφορίας έχει κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα, τώρα  οι νέοι και διεκδικητικοί school boys , οι gym junkies αντιγράφουν την συμπεριφορά και την κουλτούρα του μεγαλύτερου αδελφού.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”4nkI9dalp_U”]

Δεν είναι μόνο η μυϊκή καριέρα, είναι η κατάκτηση της επιβλητικής μυϊκής αρρενωπότητας , αυτά τα νεαρά αγόρια θέλουν μύες , αναγνώριση και σε πολλές περιπτώσεις μπόλικο sex. Θέλουν  να περπατούν στο δρόμο με αυτοεπιβεβαίωση διότι είναι οι νέοι αυτοθεραπευόμενοι (Όρος για τους χρηστές ουσιών που στόχο έχουν την μήκη ωραιοποίηση ). Σε αυτό το γοητευτικό παιχνίδι υπάρχουν μέντορες και τροφοδότες που θα δώσουν οδηγίες και συγκεκριμένο πλάνο. Είναι μια νέα προσέγγιση για τους teenagers’ που πάνω στο πάθος τους για να ξεχωρίσουν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν πιστά το πρωτόκολλο, με μοντέρνα κόμμωση!

er

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα