Αρχική » Phil Heath βλέπουν τους μύες του..

Phil Heath βλέπουν τους μύες του..

by admin

Γιατί όχι; Θέλουν με το νέο επιστημονικό επίτευγμα να μετρούν τους μύες! του Phil Heath (απόδοση –φυσιολογία)  Ο ίδιος αναφέρει πως  Χρησιμοποιώ το MuscleSound κυρίως για να δω μέσω της τεχνολογίας τους, ακριβώς πώς οι μύες μου αντιδρούν σε διαφορετικές δυνάμεις, στην άσκηση και στα προγράμματα διατροφής μου.[quote]Είσαι γυμναστηριούχος , περσοναλατζής , θέλεις να πουλήσεις μούρη, έχεις τον τρόπο![/quote]

30602363_243925849486452_4053590322943361024_n(1)

Ουσιαστικά μετρούν  όπως λένε τον bodybuilder  με ένα σύστημα όπως το MuscleSound που ιδρύθηκε από ειδικούς στους τομείς της εφαρμοσμένης φυσιολογίας και του υπερηχογράφηματος  στο μυοσκελετικό σύστημα. Οι σκελετικοί μύες αποτελούν περίπου το 40% της σωματικής μάζας. Εκτός από την ανάγκη για κίνηση, οι μύες συνεισφέρουν επίσης σε κρίσιμες συναφείς με την υγεία λειτουργίες, όπως η αναπνοή, ο μεταβολισμός, η πέψη, η κυκλοφορία του αίματος, η κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος, η ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα και η συνολική ποιότητα ζωής.

Ο υπέρηχος μεταδίδει με ασφάλεια τα ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας στο σώμα μέσω μιας συσκευής που είναι γνωστή ως μετατροπέας. 

iPadGraphs

Κοιτάξτε στο εσωτερικό του μυός με τεχνολογία υπερήχων

Κατά τη διάρκεια μιας σάρωσης υπερήχων, διαφορετικοί ιστοί και υγρά μέσα στους μυς αντανακλούν αυτά τα ηχητικά κύματα με διαφορετικές ταχύτητες, παράγοντας διαφορετικά σχήματα και φωτεινές απεικονίσεις  της σαρωμένης εικόνας. Αυτά, με τη σειρά τους, μπορούν να αναλυθούν για μια σειρά μεταβολικών και δομικών λειτουργιών.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα