Αρχική » Ξεκλήρισμα της ομάδας Στεφανάκου πίσω από τις σφαίρες στον «Μπούμπη»

Ξεκλήρισμα της ομάδας Στεφανάκου πίσω από τις σφαίρες στον «Μπούμπη»

by admin

Ολοκληρωτικός φαίνεται ότι είναι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στη νύχτα, όπως προκύπτει από το τελευταίο «συμβόλαιο θανάτου» που έγραφε το όνομα του άλλοτε ισχυρού νονού Γεωργίου Λίτσα ή «Μπούμπη» για τους ανθρώπους της νύχτας.

Εspresso news : Οι αστυνομικοί εντάσσουν τη νέα μαφιόζικη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος του περιβάλλοντος του Βασίλη Στεφανάκου μετά τη δολοφονία του στο Χαϊδάρι.

Οι αστυνομικοί των τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα τις έρευνες εξετάζοντας αν η δολοφονία του Λίτσα αποτελεί «απάντηση» σε αυτήν του Βασίλη Γρίβα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, τον Μάιο του 2017, στα Γλυκά Νερά. Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι το σημείο όπου έγινε, δηλαδή έξω από το σχολείο του παιδιού του Γρίβα, αποτελούσε σημειολογικά μήνυμα προς την ομάδα γνωστού νονού της νύχτας που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και του οποίου ο δολοφονημένος ήταν ο εισπράκτορας της ομάδας του και «δεξί του χέρι».

ldfsdkl2

Γρίβας και Λίτσας είχαν στενή σχέση στο παρελθόν, καθώς οι δυο τους είχαν τον απόλυτο έλεγχο του Πειραιά και παράλληλα ήταν αντίπαλοι του Στεφανάκου. Ομως με το πέρασμα του χρόνου η λυκοφιλία τους διαλύθηκε και ο Γρίβας πέρασε στο στρατόπεδο άλλου νονού της νύχτας και εχθρού του Στεφανάκου, ενώ ο Λίτσας πήγε με τον Στεφανάκο αφού έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για την παλιά τους αντιπαλότητα.

Τον Μάιο του 2016 ο Λίτσας έπεσε θύμα δολοφονικής απόπειρας με καλάσνικοφ, τη στιγμή που έμπαινε σε μια πιτσαρία στον Αγιο Παύλο μαζί με τα παιδιά της συντρόφου του τα οποία συνόδευε σε παιδικό πάρτι! Τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά γλίτωσαν από τύχη, καθώς οι φονιάδες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα «γάζωσαν» το κατάστημα, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα σκότωναν ακόμα και αθώα παιδιά! Εκείνη την εποχή ακούγονταν «ψίθυροι» ότι πίσω από την απόπειρα κρυβόταν ο Γρίβας, χωρίς όμως ποτέ η Ασφάλεια να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία. Αλλωστε, έναν χρόνο αργότερα ο Γρίβας έπεφτε νεκρός…

Οσον αφορά την ταυτότητα του χρηματοδότη του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του Στεφανάκου (ίσως και αυτού σε βάρος του Λίτσα), οι αστυνομικοί βλέπουν έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος διαθέτει την οικονομική επιφάνεια των 300.000 ευρώ που λέγεται ότι στοίχισε η δολοφονία, και είχε από το παρελθόν διαφορές με τον «βαρόνο» του Χαϊδαρίου.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα