Αρχική » Μυϊκά Βρισίδια από τον Jeremy Buendia “Μάδερ Φάκερ” και άλλα!

Μυϊκά Βρισίδια από τον Jeremy Buendia “Μάδερ Φάκερ” και άλλα!

by admin

NAI ! και στα μυϊκά δρώμενα έχουμε επιθετικά βρισίδια και αντιπαραθέσεις,  σε υψηλό επίπεδο μυικού ανταγωνισμού, και αθλητικού ιδεώδους,  τώρα βγήκαν στη φόρα,  όπου  ο πολυνίκης του Mr Olympia στην κατηγορία Olympia Physique – ο δημοφιλής Jeremy Buendia έλαβε την ευκαιρία να απαντήσει στο IFBB Pro Brandon Hendrickson, μετά τα σχόλιά του στο ‘Live With’ του Dave Palumbo στο RXMuscle.com.

Ο Brandon Hendrickson είχε σχολιάσει δυσμενώς τη συμπεριφορά του Jeremy Buendia μετά την πρόσφατη νίκη του στο Sacramento Pro 2018,  όπου ο Buendia δεν τον συνεχάρη,  σχεδόν τον απέφυγε (ο Buendia προέρχεται από τραυματισμό)

Ο Brandon Hendrickson ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ την συνομιλία για να πέσουν οι μάσκες και να δει ο κόσμος τι συμβαίνει στο άθλημα I’m posting because a lot of you don’t see this side of the sport..this is YOUR current 4x Men’s physique Olympia champ.  λέγοντας  “Jeremy πρόκειται απλώς να προσευχηθώ για σένα, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο που έχει πρόβλημα με μένα” …  Διότι ο Jeremy Buendia απάντησε με τρόπο που δεν συνηθίζεται στον Brandon Hendrickson !

You’re a bitch

Save it foll

Do something

Fool you broke

Ain’t never won shit

Sorry mother fucker

Και έχει και συνέχεια !

brandon-vs-jeremy-2

 

 

δείτε επίσης εδώ 

Brandon Hendrickson ο Jeremy Buendia έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου
dave-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα