Αρχική » Χασίσι για το μυαλό – Ντόπα για το μυϊκό

Χασίσι για το μυαλό – Ντόπα για το μυϊκό

by admin

Ο συνδυασμός μαστούρας και ντόπας  – ανδρογόνα άρχισε να εξαπλώνεται σε όλο και περισσότερους  χρήστες, είναι ένα φαινόμενο που ξεκίνησε από  σκληροπυρηνικούς bodybuilders ως μια διέξοδο χαλάρωσης. Αργά και σταδιακά εδώ και λίγα χρόνια άρχισε να εμπεδώνεται ως μια νέα κουλτούρα στη μυϊκή κοινότητα και στο ευρύτερο κοινό.

Λευκωσία: Τους παρέδωσε τα ναρκωτικά, αλλά βρήκαν τα αναβολικά

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 21 χρόνων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας χθες, στην επαρχία Λευκωσίας, όταν στην κατοικία του εντόπισαν αριθμό δισκίων που πιστεύεται ότι περιέχουν αναβολικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.10 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στην οικία του 21χρονου, στην παρουσία του ιδίου, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Κατά την έρευνα, ο 21χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης όμοιας με κάνναβη, βάρους 5 γραμμαρίων περίπου, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εντός της οικίας συνολικά 205 δισκία που πιστεύεται ότι περιέχουν αναβολικές ουσίες.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

δείτε επίσης εδώ  

Χασικλής & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη;
cannabisgym_feature-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα