Αρχική » ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ «ΜΠΡΑΒΟ» ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΤΣΑ Στο παρελθόν είχε σχέση με τον Βασίλη Γρίβα

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ «ΜΠΡΑΒΟ» ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΤΣΑ Στο παρελθόν είχε σχέση με τον Βασίλη Γρίβα

by admin

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, ένα Smart. Τη στιγμή εκείνη άγνωστοι δράστες, οι οποίοι, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, τον αιφνιδίασαν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του.

Στην ΕΛΑΣ σήμανε συναγερμός και επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να ερευνήσουν την περιοχή και να διερευνήσουν τις συνθήκες του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

cc_1

Σύμφωνα  με αστυνομικές πηγές πρόκειται  για τον  Γιώργο Λίτσα, άνθρωπο της νύχτας. Κατά το παρελθόν είχε σχέση με «βαρύ όνομα» της νύχτας, που δολοφονήθηκε πρόσφατα, τον Βασίλη Γρίβα. Πριν από  μήνες έγινε απόπειρα δολοφονίας μέσα σε… πιτσαρία άλλου μέλους της παρέας, του Γιώργου Λίτσα, αλλά και απόπειρα σε βάρος του Μανώλη Καραγιάννη, επίσης συγκατηγορούμενου του Γρίβα αλλά και στενού φίλου του (ο τελευταίος είναι κρατούμενος στις φυλακές . Στις αρχές της τελευταίας δεκαετίας κατηγορήθηκε μαζί μ’ άλλους 35 “Μπράβους” για προστασία σε καταστήματα του Πειραιά. Απ’ αυτήν την σπείρα στη συνέχεια δολοφονήθηκαν δυο πρωτοκλασάτα μέλη της. Ο Γεράσιμος Μαυράκης πρώην σύζυγος της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου και ο κουμπάρος του Γιώργος Αυτιάς που είχε το ψευδώνυμο ο “βομβιστής”.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

19-4-2018 ΩPA 21.40 AΠO TH ΠEPIOXH TΩN AΓIΩN ANAPΓYPΩN METAΦEPΘHKE ΣE NOΣOKOMEIO ANΔPAΣ ME TPAYMATA AΠO ΠYPOBOΛO OΠΛO.ΠPOANAKPIΣH ΔAA.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα