Αρχική » Vegan Bodybuilder λέει «δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στεροειδή»

Vegan Bodybuilder λέει «δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στεροειδή»

by admin

Ο vegan bodybuilder αναφέρει: “Έχω φασόλια και τόφου, (προϊόν από σόγια) έχω πολλά πράσινα – σπανάκι, μπρόκολο και αυτά τα πράγματα είναι γεμάτα με πρωτεΐνες, καθώς και βασικά μικροθρεπτικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε ταχύτερα και να σας ενδυναμώσουν”.

θα εμφανιστεί στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ
του James Cameron The Game Changers μιλά και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Σε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη με το Plant Based News , ο κορυφαίος αθλητής του bodybuilder Nimai Delgado ο οποίος θα εμφανιστεί στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του James Cameron The Game Changers  μιλάει για τη διατροφή του και πώς έχει επιτύχει τη σωματική του διάσταση χωρίς τη χρήση στεροειδών. Απαντώντας στους κριτές της διατροφής του, ονομάζει το φυτικό φαγητό «το καλύτερο μυστικό στο bodybuilding». Η πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία παράγεται από το Hollywood και τον James Cameron, εξετάζει τα οφέλη για την υγεία από τη φυτική διατροφή. 

[vimeo width=”400″ height=”250″ video_id=”256307538″]


 

Vegan Pro Bodybuilder: “I’ve Never Taken Steroids”

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”2HUzxf-LPEE”]

Σύμφωνα με τον Delgado, η πιο συχνή κριτική που αντιμετωπίζει είναι ότι πρέπει να παίρνει στεροειδή.

Λέει: “Οι άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν την έννοια του veganism – είναι σαν να λένε  τι τρώτε; Τότε βλέπουν κάποιον με μια αξιοπρόσεκτη  ποσότητα μυϊκής μάζας και είναι σαν” μου λέτε ότι χτίσατε όλα αυτά με απλά φυτά; Δεν σας πιστεύω ! πρέπει να παίρνετε στεροειδή.

«Η πραγματικότητα είναι ότι οι άνθρωποι εστιάζουν τόσο πολύ στα συμπληρωματικά και δεν εστιάζουν στην τροφή. Το σώμα σας ανταποκρίνεται στα τρόφιμα».

43b636212d1f8b2f07bcd80ad02f81d1

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα