Αρχική » Ήταν χοντρό αγόρι..έγινε bodybuilder και ινστρούχτορας!

Ήταν χοντρό αγόρι..έγινε bodybuilder και ινστρούχτορας!

by admin

Κοινωνική απαίτηση να πει ο κινέζος Zhang Shuai το μυστικό του! Ο ίδιος τονίζει πως μετά από έξι μήνες άσκησης και διατροφής, έχασε 30 κιλά και έγινε ένας υγιής άνθρωπος. Ο Zhang, 22 ετών, σπουδαστής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Heilongjiang, κάποτε ήταν παίκτης στην ομάδα μπάσκετ του κολλεγίου του.

5ad022c9a3105cdce0a2866a

Αλλά πριν από δύο χρόνια, ένας τυχαίος τραυματισμός τον οδήγησε σε αύξηση βάρους 40 κιλών μέσα σε έξι μήνες! Είχε ταυτόχρονα όλες τις ενοχλήσεις που προκαλούνται από την παχυσαρκία, αυτό  τον έκανε αποφασισμένο, να χάσει βάρος. Ο Zhang  ακολούθησε όπως αναφέρει μια αυστηρή δίαιτα και ασκήσεις.

5ad022c9a3105cdce0a28662

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, έγινε εμμονή για αυτόν το bodybuilding και κέρδισε το πρωτάθλημα σε έναν επαρχιακό διαγωνισμό bodybuilding.

5ad022c9a3105cdce0a28666

Τώρα, ο Zhang έχει γίνει  ινστρούχτορας  γυμναστικής με μερική απασχόληση σε ένα γυμναστήριο. Now, Zhang has become a part-time fitness instructor in a fitness center. “Στην πραγματικότητα, η διαδικασία με έφερε περισσότερο  κοντά από το να χάσω βάρος”, είπε. Έχω αλλάξει πολλές ανθυγιεινές συνήθειες και η προοπτική μου για τη ζωή έχει γίνει πιο θετική”

5ad

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα