Αρχική » JEREMY BUENDIA με το ζόρι στη FIBO – Γερμανία; κυνήγι πωλήσεων

JEREMY BUENDIA με το ζόρι στη FIBO – Γερμανία; κυνήγι πωλήσεων

by admin

Το bodybuilding έχει να κάνει με την εικόνα. Κάνεις δεν θα αναρωτηθεί εάν είσαι σκληρός στην προπόνηση ή ποιες  ουσίες  λαμβάνεις για να παρουσιάσεις αυτή τη θαυμάσια μυϊκή εικόνα. Ουσιαστικά είναι ένα μελετημένο παιχνίδι εντυπώσεων, μόνο που στην δεδομένη παρουσίαση ξεγυμνώθηκε ένα μέρος από την αλήθεια.

Αυτές τις ημέρες διοργανώνεται η FIBO η μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών  και τροφών στην Ευρώπη. Στο παρακάτω video εμφανίζεται ο προπονητής  Hany Rambod και το αστέρι των μυών Jeremy Buendia  ο  4 φορές νικητής του Mr Olympia στην κατηγορία Physique.
Το video έχει ως έμμεσο σημείο αναφοράς την προσχώρηση του  Hadi Choopan στην εταιρεία EVOGEN του προπονητή γκουρού Hany Raymond που τον τελευταίο καιρό δέχεται μια κριτική διότι και ο πολυνίκης Mr. Olympia Phil Heath πήγε στο χειρουργείο αλλά και ο Jeremy Buendia τραυματίστηκε στον άνω κορμό. (δείτε εδώ Τώρα τον αμφισβητούν, γιατί; συγκεκριμένα αναφέρουν: JEREMY BUENDIA μετά τα στεροειδή) 

Εδώ είναι όπου η τωρινή μυϊκή κατάσταση του Jeremy Buendia δεν κρύβεται και φαίνεται η άβολη στάση του στην αρχή του video, αν και είναι σίγουρο πως ακολούθησε τον γκουρού του σε μια προσπάθεια προώθησης των πωλήσεων στην Ευρώπη.

Tο ίδιο έκαναν και άλλοι Αμερικανοί bodybuilders σε ένα περιβάλλον όπου και πιο απίθανοι τύποι κατασκευάζουν πρωτεΐνες  με το τσουβάλι και τις προωθούν αντιγράφοντας ο ένας τον άλλον στα εξώφυλλα.

Εδώ έβαλαν με το ζόρι να φαίνεται και ο Ιρανός  Hadi Choopan

Δείτε επίσης εδω 

Bodybuilder έλα να βγάλουμε μαζί λεφτά!
trainer-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα