Αρχική » Ο Παπάς τους Βαρούσε στην σπονδυλική στήλη Εσύ που θα τους Βαράς;

Ο Παπάς τους Βαρούσε στην σπονδυλική στήλη Εσύ που θα τους Βαράς;

by admin

Τελικά υπάρχουν ελπίδες ! στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βγήκε ο Παπάς που με ένα γουδοχέρι χτυπά με δύναμη στην σπονδυλική στήλη! τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας .
Όπως περιέγραφαν οι ίδιοι οι ασθενείς αλλά και συγγενικά τους πρόσωπά, ο ιερέας τούς χτυπούσε με σιδερένιο γουδοχέρι στα σημεία όπου πονούσαν, υποσχόμενος ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν καλά!

Τώρα κάποιος θα διερωτηθεί που είναι ελπίδες;  Μα σίγουρα στο να πουλάς παπά! και στην μυϊκή κουλτούρα, διότι όταν πολλοί άνθρωποι ρισκάρουν τους συναρθρωμένους σπονδύλους και τον σπονδυλικό σωλήνα, εντός του οποίου φέρεται ο νωτιαίος μυελός, τότε είναι σίγουρο ότι το πεδίο είναι ελεύθερο στο να ρισκάρουν το συκώτι, τα νεφρά, την καρδιά τους όρχεις και την μήτρα υπό την εποπτεία ενός μέντορα βιοχημικού παπά!

H τακτική είναι να νουθετήσεις τον υποψήφιο ή την υποψήφια και να τους επιβάλεις ένα είδος “υπνωτισμού” που θα βοηθήσει να υποταχτούν στην παντοδύναμη γνώση που θα τους προβάλεις.

Προπονητής ή παπατζής, αλλά και  ως χημικό- αλμπάνης της γειτονιάς θα έρθουν πολλοί  και πολλές να σε γνωρίσουν !

 

00000

 

Τέλος όσο αναφορά τον παπά θεραπευτή – γκουρού Το Συνοδικό Δικαστήριο καταδίκασε τον ιερέα για τις κατηγορίες της εξαπάτησης των πιστών, αντιποιούμενος το επάγγελμα του ιατρού, της παρακοής κατ’ εξακολούθηση και του σκανδαλισμού της συνείδησης των πιστών, επιβάλλοντάς του ομόφωνα ποινή αργίας 13 μηνών από κάθε ιεροπραξία. Αντίθετα, απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών από τις κατηγορίες «της επ’ αμοιβή εξαπατήσεως πιστών και της προκλήσεως σωματικών κακώσεων», καθώς δεν αποδείχθηκε ότι υπήρχε δόλος εκ μέρους του για πρόκληση κακώσεων, ενώ δεν απαιτούσε χρήματα, παρά μόνο δεχόταν όσα του άφηναν οι πιστοί.

Μετά την καταδίκη του μετατέθηκε σε άλλη εφημεριακή θέση, όμως αρνήθηκε να αλλάξει ενορία! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παυθεί οριστικά με απόφαση του μητροπολίτη «επειδή κατέλιπε την εφημεριακή του θέση υπέρ τον μήνα αδικαιολογήτως».

Στη συνέχεια ο εφημέριος προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ζητώντας να ακυρωθούν η επίμαχη απόφαση που τον έθετε εκτός Εκκλησίας αλλά και η πειθαρχική απόφαση του Συνοδικού Δικαστηρίου. Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν μεν μη νόμιμη την αιτιολογία της απόφασης του Συνοδικού Δικαστηρίου, με την οποία του επιβλήθηκε η ποινή της αργίας και της μετάθεσης, όμως στη συνέχεια δικαίωσαν τον μητροπολίτη Ηλείας για την παύση του ιερέα με το σκεπτικό ότι αδικαιολόγητα δεν πήγε στη νέα ενορία που του υποδείχθηκε.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα