Αρχική » Γουστάρω λίγο γυμνασμένες τι να κάνω;

Γουστάρω λίγο γυμνασμένες τι να κάνω;

by admin

Εδώ θα έχεις ένα οδηγό κατεύθυνσης είτε είσαι νέος στο χώρο είτε μεσήλικας , είτε γερομπισμπίκης. Σήμερα ζούμε μια εποχή που ότι δηλώσεις είσαι, αυτή είναι μια βασική αρχή που θα σου δώσει την δυνατότητα να επιβιώσεις και να εξελιχθείς, ρεαλιστικό παράδειγμα η πολιτική.

ΟΔΗΓΟΣ

– Κάνε like σε οποιαδήποτε ανάρτηση που δημοσιεύει γυναίκα (ή και άντρας) που φαντασιώνεται πως έχει κατακτήσει την γυμναστική κουλτούρα. Με αυτό τον τρόπο αν και θα είσαι στο σωρό με τους άλλους υπάρχει η πιθανότητα να γίνεις αρεστός, σε αυτόν ή αυτή που στοχεύεις.

– Επιδίωξε την επαφή στην αρχή με γενικόλογα σχόλια και εγκωμιαστικές παρατηρήσεις για να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα.

– Εάν αθλείσαι πλησίασε τον στόχο διακριτικά και άκουσε, αλλά μετά μίλα,  οι άνθρωποι εκτιμούν αυτούς που ακούν και λιγότερο αυτούς που μιλούν!

– Εάν είσαι ατρόμητος χρησιμοποίησε τα μεγάλα όπλα

– Παίξτο Γκομενοπροπονητής ! σήμερα υπάρχουν αρκετοί χοντρομπαλάδες – μεσήλικες που το κάνουν με επιτυχία σε νεαρές κυρίες.

– Αν είσαι κάπως γυμνασμένος δήλωσε ειδήμων και γνώστης,  και παράλληλα εξέφρασε άποψη κάνοντας πρώτα φροντιστήριο διαβάζοντας κάποια κείμενα διατροφής και προπόνησης.

Αν είσαι  Γκομενοπαράγοντας  (ισχύει και για τον Γκομενοπροπονητή) υποσχέσου καριέρα στο άτομο που σε ενδιαφέρει

ldd1

– Αν είσαι Ντίλερ φαρμάκων έχεις ένα ακαταμάχητο υπερόπλο, διότι κατέχεις την εξάρτιση στο άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν έχει σημασία εάν είσαι σκυλομούρης ή εμφανίσιμος το άτομο που σε ενδιαφέρει θα έρθει σε σένα.

– Αν είσαι πλουσιόπαιδο ανακατέψου με πρωτεΐνες και αλλά και προώθησε την εικόνα σου στην μυϊκή κοινότητα, θα βρεις πολλούς – πολλές ενδιαφερόμενες.

– Αν είσαι φτωχός και γυμνασμένος κάνε συνδυασμούς όλων των παραπάνω επιλογών και φύγε πριν σε καταλάβουν!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα