Αρχική » Shawn Ray: o Arnold Schwarzenegger είναι καθαρός! Οι ντόπες είναι παραμύθια..

Shawn Ray: o Arnold Schwarzenegger είναι καθαρός! Οι ντόπες είναι παραμύθια..

by admin

O Shawn Ray προσπαθεί να «καθαρίσει» τις φημολογίες που  επικεντρώνονται στο γεγονός πως ο  Arnold Schwarzenegger είχε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά, διότι χρησιμοποίησε στεροειδή. Ο Shawn Ray δηλώνει ότι δε είναι καρδιολόγος αλλά παρακάτω κάνει μια ανάλυση ως καρδιολόγος!
Εδώ ο Shawn Ray επικαλείται το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με ένα 70 χρόνο άνδρα και όπως συμπεραίνει (πολλοί το έκαναν) είναι λογικό να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει μια νέα επέμβαση καρδιάς διότι όπως αναφέρει είχε ήδη προχωρήσει σε επέμβαση το 1997 , (κρυφά από την σύζυγο του), με την τοποθέτηση μιας πνευμονικής βαλβίδας, διότι είχε ιστορικό με την υγεία του.
Άρα όλα καλά και τα υπόλοιπα είναι μυθεύματα που ζημιώνουν την προσωπικότητα του  Arnold και εκτενεστέρα την βιομηχανία.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”lkM4OMP2zqY”]

Ναι αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες

Καταρχάς κάνεις δεν αμφισβητεί την προσωπικότητα και την πρόσφορα της, αλλά συνήθως εδώ είναι και η παρανόηση με τις δημοφιλείς προσωπικότητες, είτε είναι stars, πολιτικοί ηγέτες, θρησκευτικοί ηγέτες, αθλητές, η δημοτικότητα τους και η συμπάθεια στην εικόνα τους εξωραΐζει τα σκοτεινά γεγονότα και τις όποιες αδυναμίες τους, ανάγοντας τους στο ιδεατό απυρόβλητο στερέωμα.

Ο Shawn Ray ΑΝΑΦΕΡΕΙ κάτι σημαντικό, ο Arnold Schwarzenegger σταμάτησε στην ακμή του, μόλις σε ηλικία 28 ετών! Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το bodybuilding από την δεκαετία του 1980 ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ήταν μια απόφαση που πάρθηκε νωρίς, για να διατηρήσει την υγεία του! – “έκοψε” νωρίς τα φάρμακα ως ένας από τους bodybuilders που εντυπωσίασε διότι εκείνα τα χρόνια πήρε φάρμακα πολύ νωρίς!

Ο Schwarzenegger ΔΗΛΩΝΕΙ πρόβλημα υγείας, εάν ισχύει αυτό, αντικρούει την απόφαση του να χρησιμοποιήσει φάρμακα διότι είναι ο Νο 1 παράγοντας που θα επιβάρυνε μια ήδη επιβαρυμένη κατάσταση (εάν ισχύει το οικογενειακό πρόβλημα)

Ο Schwarzenegger όπως αναφέρει ο Shawn Ray πήγε για αντικατάσταση μιας βαλβίδας, αυτό ακούγεται λογικό, αλλά τελικά προχώρησε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό, αν και δεν δημοσιεύτηκαν λεπτομέρειες του τι ακριβώς συνέβη, μέσα στο νοσοκομείο. Η δήλωση του όμως “πως επέστρεψα!” φανερώνει τις δραματικές στιγμές που έζησε και φυσικά δεν ήταν επιδίωξη του.

Ο  Shawn Ray δηλώνει ότι δε είναι καρδιολόγος και πως οι καρδιολόγοι δηλώνουν ΜΗΔΕΝ συσχέτιση ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ από την χρήση αναβολικών στεροειδών. Εδώ σε κάθε περίπτωση έχουμε μία άστοχη τοποθέτηση, διότι ευθέως ο Shawn Ray «καθαρίζει» ολόκληρες ιατρικές πτέρυγες – πανεπιστημιακές έδρες και ανάβει το πράσινο φως σε πολλούς νεαρούς  fans από τον γενικό πληθυσμό που με ενθουσιασμό θα σκεφτούν,   “αφού είναι έτσι θα κάνω άφοβα χρήση!”

Όπως προανέφερα δεν πρέπει εκδικητικά να στηλιτεύεται η προσωπικότητα και η προσφορά της, όπως πολλοί κακεντρεχείς το κάνουν για λογούς υποκειμενικούς, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να εξωραΐζεται και μια κατάσταση που ουσιαστικά δεν βολεύει την Βιομηχανία, τις πωλήσεις και τα στερεότυπα της.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα