Αρχική » DJ Khaled έχει χάσει 15 κιλά.. new life style

DJ Khaled έχει χάσει 15 κιλά.. new life style

by admin

Ο DJ Khaled έχει χάσει 15 κιλά αυτό το έτος, αλλάζοντας  πλήρως τον τρόπο ζωής του, τα media αναφέρουν:

Ο DJ Khaled ξεκίνησε το 2018 όπως κάνουν οι περισσότεροι από τους ανθρώπους  με ένα στόχο, να αλλάξει και να προπονηθεί για την υγεία του. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο super producer  το είχε στοχεύσει, ξεκινώντας την Πρωτοχρονιά με μια εταιρία  την Weight Watchers, βλέποντας το βάρος του  να πέφτει από τότε.

“Οι Weight Watchers πηγαίνουν καλά”, δήλωσε ο Khaled στη σελίδα Six . “Το freestyle πρόγραμμα μου κάνει πραγματικά μεγάλο καλό . Είναι ένας πραγματικός τρόπος ζωής, επειδή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην περάσετε πέρα ​​από το σημείο μηδέν . Και υπάρχουν τόσα πολλά μηδενικά σημεία (τρόφιμα) σε περίπτωση που πεινάσετε.

Σε μόλις τρεις μήνες, ο Khaled έχει ήδη χάσει πάνω από 15 κιλά και δεν δείχνει κανένα σημάδι πως  δυσκολεύεται, ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με έμφαση στην καλή κατανάλωση τροφών  χάρη στη συνεργασία του με τους Weight Watchers.

“Δεν είμαι σε καμία φυλή (ομάδα) για να ξεφορτωθώ το βάρος”, είπε στο Instagram. «Θέλω μόνο να σιγουρευτώ ότι μένω σούπερ εστιασμένος και συνεχίζω να είμαι υγιής». Ο Khaled ξεκίνησε το ταξίδι του στα 132 kgs, έχοντας χάσει ήδη το 12% αυτού του βάρους. 

Still in the meeting !!! @bystormpitts LETS GO!!!!!!!! @wethebestmusic !!!! Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ KHALED (@djkhaled) στις

Ο νέος τρόπος ζωής του Khaled είναι αναμφισβήτητα μια  επιτυχία, απέναντι στον γρήγορο και περιορισμένο  τρόπο ζωής του. Με ένα πρόσφατο 10 hit με τους  Beyonce και Jay-Z, μια κορυφαία τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ (The Four), ένα νεογέννητο παιδί, και ένα νέο άλμπουμ , ο Khaled προφανώς βλέπει το όφελος στην προσπάθεια  του.
Ο Heck, βρήκε ακόμα και την ενέργεια να κάνει push up επάνω από στη  Rolls του.

????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ KHALED (@djkhaled) στις


Ο παραγωγός ήταν εξαιρετικά ανοιχτός στα social media για το υγιεινό  ταξίδι του, μοιράζοντας την επιτυχία του, από την απώλεια βάρους και μερικές από τις αγαπημένες του παραδόσεις από το πρόγραμμα Weight Watchers, συμπεριλαμβανομένων των υγιεινών μπισκότων choc chip.

Ο  Khaled αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για την οικογένειά του, τους οπαδούς του, και τη μουσική βιομηχανία με τις  αλλαγές στον τρόπο ζωής που θα του εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα απώλεια βάρους και υγεία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα