Αρχική » Kefalianos Classic ή Alibertis Classic γιατί όχι; στις ΗΠΑ γίνονται !

Kefalianos Classic ή Alibertis Classic γιατί όχι; στις ΗΠΑ γίνονται !

by admin

Στις ΗΠΑ πολλές φίρμες του bodybuilding διοργανώνουν αγώνες και διαγωνισμούς , εκτός από τους επισήμους αγώνες της αμερικανικής ομοσπονδίας NPC. Για παράδειγμα, έχουμε αυτό το σαββατοκύριακο το Ronnie Coleman Classic, αλλά και το Jay Cutler Classic, την επερχόμενη διοργάνωση του Dexter Jackson αλλά και την προσπάθεια του Shawn Ray στη Χαβάη πριν λίγο καιρό, αλλά και άλλες προσωπικότητες, κάνουν το ίδιο.

Ένα τιμητικό αγώνα

Χιλιάδες fans, άντρες και γυναίκες φορούν ένα μαγιό και συμμετάσχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις. Φανταστείτε λοιπόν, και εδώ! να υπήρχε μια πρωτοβουλία, έξω από τα καθιερωμένα και να ονομαζόταν.. Spyros Bournazos Classic, Michael Kefalianos Classic ! και γιατί όχι Alibertis Classic, όλα αυτά να αναδεικνύουν την προσωπικότητα που θαυμάζουν οι fans μακριά από τα στενά πλαίσια της προβολής των πρωτεινάδων,  αλλά και του κάθε σκουντούφλη ντίλερ που θέλει να βλέπει την κατάθεση του να μεγαλώνει στην τράπεζα του εξωτερικού, και την  εικόνα του να κυματίζει πάνω σε banners.
Να είναι και αυτοί, να βγάλουν ψωμί! αλλά να φαίνονται και οι άλλοι.

Οι διαγωνισμοί και ο αγώνες παγκοσμίως είναι πια τόσοι πολλοί, όπου τους fans, το ευρύτερο κοινό το ενδιαφέρει η συμμετοχή, και η εμπειρία, ως μια πρόταση συμμετοχικότητας και λιγότερο ανταγωνιστικότητας.

Αναστάσιμο Classic !

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα