Αρχική » Stan McQuay VS Phil Heath …δεν γουστάρει! το style του

Stan McQuay VS Phil Heath …δεν γουστάρει! το style του

by admin

O Stan McQuay είναι ένας επαγγελματίας bodybuilder IFBB Pro που ανταγωνίζεται στην πιο “light” κατηγορία Classic Physique, που προβάλει μια πιο κλασική εικόνα του σώματος , έχοντας ως αναφορά τα σώματα του παρελθόντος, μια αναγωγή στα αρχαιοελληνικά πρότυπα.

O Stan McQuay

28433384_380929979037530_521930666397401088_n(1)

Τώρα o Stan McQuay με νέα δήλωση του μέμφεται τον Mr. Olympia Phil Heath, έναν bodybuilder που αγωνίζεται στην open επαγγελματική κατηγορία του bodybuilding, όπου δεν υπάρχει όριο σωματικού βάρους.
Το ζήτημα είναι ότι ο Phil Heath πριν καιρό είχε κάνει δηλώσεις για την συμμετρική κατηγορία Classic Physique,  όπου διαγωνίζεται ο  Stan McQuay, χαρακτηρίζοντας όλους όσους συμμετέχουν με τον υποτιμητικό όρο “Weekend Warriors”! θέλοντας να τονίσει πως δεν καταβάλουν την “hardcore” προσπάθεια που επιδεικνύουν οι ποιο σωματώδεις bodybuilders.

Άλλο “hardwork” άλλο “hardcore”

O Stan McQuay στάθηκε τώρα, σε αυτή την δήλωση, επισημαίνοντας πως είναι 22 χρόνια στην αγωνιστική σκηνή, όπου η μακροβιότητα (υγεία) υπήρξε βασικός στόχος στις αποφάσεις του για την σταδιοδρομία του, χωρίς πoτέ αυτό να του στερεί την δυνατότητα να προσπαθεί πολύ (“hardwork”), στις προπονήσεις του, χωρίς όμως να ταυτίζεται με το μη υγιεινό τρόπο που αντιμετωπίζουν οι “hardcore bodybuilders” την έννοια bodybuilding και προπόνηση –τρόπος ζωής . Την ίδια άποψη με τον Stan McQuay έχει και ο Chris Bumstead που είχε απαντήσει στον Phil Heath πριν από καιρό.

Chris Bumstead

25006545_1974279726231846_8760965519781134336_n

Μην είστε ένα μουνί !

Ο Stan McQuay όμως το προχωρά περισσότερο και παροτρύνει τους fans, Να μην προσπαθήσουν να μπουν σε ένα καλούπι και να μην  συμμορφωθούν  με αυτό που πολλοί θα ορίσουν και θα τους  πουν ποιο είναι το “hardcore”.
Ταυτόχρονα  επισημαίνει …. Μην είστε ένα μουνί ! και παραπονιέστε για το πόσο δύσκολη είναι η δίαιτα ή πόσο δύσκολη είναι η προπόνηση. Don’t be a pussy and complain about how hard dieting is or how hard training can be Οι πρωταθλητές δεν γίνονται από τύχη …. είναι “hardwork”, όχι απαραίτητα “hardcore”

Συμφωνείται με την άποψη του;

Η δήλωση του Stan McQuay

00000

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα