Αρχική » Θέλεις να γίνεις πραγματικά φουσκωτός; Διάβασε το!

Θέλεις να γίνεις πραγματικά φουσκωτός; Διάβασε το!

by admin

Υπάρχουν θεωρίες σαν τα ωραία λόγια, δεν έχει σημασία εάν είναι ψεύτικα! η αληθινά, πολλοί άνθρωποι θέλουν να τα ακούν!  για να ψηφίζουν κυβερνήτες, για να βγαίνουν ερωτικά ραντεβού ή να αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες  που τους προτείνουν μέντορες και σοφοί.

Στην περίπτωση μας έχουμε να κάνουμε με το μυϊκό φούσκωμα που περιλαμβάνει το synthol  μια ουσία που αποτελείται από 85% έλαιο, (τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας) 7,5% λιδοκαΐνη και 7,5% αλκοόλη.
Συνήθως χρησιμοποιείται για να “αναβαθμίσει” περιοχές του σώματος που υστερούν σε ανάπτυξη, δίνοντας ένα ποιο στρογγυλοποιημένο σχήμα στους δικέφαλους μύες, τους τρικέφαλους μύες, στους δελτοειδείς ή και στον θώρακα κάποιες φορές κ.α

δείτε εδώ Μυστήριο με τον
Dexter Jackson τραυματισμός; ή κάτι άλλο!

fff-640x400

 

 

 

 

 

Έτσι κάποιος έχει την δυνατότητα να φαίνεται πιο πλήρης μυϊκά, αρά να κοροϊδεύει πολύ κόσμο με την αυστηρή πειθαρχία του και την υπέρτατη προπονητική που εφαρμόζει, άλλα αυτό χωρά σε μια συζήτηση με κοινωνιολογικές προεκτάσεις.

Η θεωρία του φουσκώματος που δημιουργεί υποδομή!

Μια θεωρία λέει ότι αν χρησιμοποιήσεις synthol δεν θα “ξεφουσκώσεις” τόσο γρήγορα (περίπου 4 μήνες), άλλα θα δημιουργήσεις υποδομή, διότι η ουσία επεκτείνει την μυϊκή περιτονία,  ένα λεπτό ύφασμα από μαλακό συνδετικό ιστό και σχηματίζει μια θήκη γύρω από τους μύες, έτσι ώστε  να μπορoύν να επεκταθούν με ταχύτερο ρυθμό!

Φυσικά πρέπει να γνωρίζουμε ότι η αυξητική διαδικασία “διογκώνει” τη περιτονία και στο στομάχι που συγκρατεί ως ένα αόρατο ύφασμα τα όργανα αλλά  “μεγαλώνει” ανεξάρτητα από την υποδόρια συγκέντρωση  λίπους, και την αύξηση των εσωτερικών οργάνων από την χρήση αυξητικής ορμόνης αλλά και την διόγκωση λόγω ινσουλίνης.

1178028153_coleman_1

 

Τρέλα μυϊκά γούστα!

Την περιτονία μπορούμε να την φανταστούμε ως ένα τρισδιάστατο ύφασμα που αποτελείται από τρία κύρια μέρη – το κολλαγόνο, την ελαστίνη και, το μεσοκυττάριο υγρό. Η περιτονία περιέχει επίσης  αιμοφόρα αγγεία και αισθητήρια νεύρα υποδοχείς. Ουσιαστικά είναι ένα ινώδες ένδυμα, πάνω από τους μύες και τα όργανά μας.

Η επιφανειακή περιτονία είναι ένα επίπεδο το οποίο εκτείνεται κάτω ακριβώς από το δέρμα έως τη μυϊκή περιτονία. Η βαθιά περιτονία βρίσκεται κάτω από την επιφανειακή, η οποία ενώνεται διαμέσου ινωδών ενώσεων και δίνει σχήμα, προστατεύει και χωρίζει στα μέρη που συνθέτουν το μυϊκό σύστημα, το σύστημα των αρθρώσεων, οστών, αγγείων, το νευρικό σύστημα και των σπλάχνων.

peritonia

Όταν κάποιος χρησιμοποίει διογκωτικό synthol, ή παρεμφερείς ουσίες ( και τα συνδυάζει με ανδρογόνα) η περιτονία του μυός αλλάζει τάχιστα ως ένα ύφασμα που τεντώνει απότομα με αποτέλεσμα τα  μυϊκά κύτταρα να έχουν χώρο και να  μπορούν αναπτυχθούν δημιουργώντας μια νέα αυξητική παρακαταθήκη στην ανάπτυξη , είναι σαν λέμε κάτι σαν το γρύλλο που σηκώνει το φορτίο και στο μεσοδιάστημα εναποτίθενται εποικοδομητικά υλικά! Το θετικό για τους οπαδούς είναι ότι μετά την απομάκρυνση της συστολής από το σώμα, οι μύες, διατηρούν τους όγκους τους και τα κενά γεμίζονται με μυϊκές ίνες. Πολλοί επιδιώκουν συνδυασμούς όπως μίξη synthol με προπιονική τεστοστερόνη! κ.α

0123

Τι να πεις είναι θεωρία! Που το εξηγεί επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει φόβος, διότι το έλαιο είναι  κυρίως τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας (MCT).  Ουσία που οι παλιοί πρωτεινάδες τα γνωρίζουν, το πουλούσα και εγώ UNIVERSAL NUTRITION, όμως ΓΙΑ ΦΥΣΙOΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

Από βιοχημική άποψη, τα MCTs είναι λίπη που καίγονται με ταχύτερο ρυθμό από ότι οι υδατάνθρακες. Τα MCTs μετακινούνται με την κυκλοφορία του αίματος, μέσω της μεμβράνης των μυϊκών κυττάρων, στο κυτταρόπλασμα και τελικά στα μιτοχόνδρια των μυϊκών κυττάρων όπου οξειδώνονται για ενέργεια. Τα τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCT) έχουν μικρότερη μοριακή δομή, απορροφώνται πολύ πιο γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος από τα περισσότερα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου και δεν εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της καρνιτίνης για να μεταφερθούν στα μιτοχόνδρια και να μετατραπούν σε ενέργεια, Όλα αυτά γίνονται χωρίς να απαιτείται ένας μόνο μεταφορέας λιπαρών οξέων όπως και άλλα λίπη μακράς αλυσίδας με αυτόν τον τρόπο, όταν το Synthol εγχέεται σε μια μυϊκή ομάδα, τελικά θα μεταβολίζεται τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά όσο θα καταναλωνόταν από το στόμα!

Όλα αυτά είναι ελκυστικά για πολλούς  που επιδίωξαν την επιτάχυνση της μυϊκής αυξητικής διαδικασίας και που είχαν ως πρότυπο τον Rich Piana που δέχτηκε κριτική όλα αυτά τα χρόνια και μομφές ότι χρησιμοποιεί υπέρμετρα διογκωτικές ουσίες όπως το synthol και το ειδικό προϊόν PMMA. (μικροσφαίρες πολυμεθυλομεθακρυλικού εστέρα)  ένα εγχυμένο προϊόν που χρησιμοποιείται   με ένα μικροσωλήνα -συσκευής τύπου όπλου, και εκχύνεται επιτρέποντας την ταχύτερη και ομαλή διασπορά του προϊόντος κάτω από το δέρμα.

Φυσικά υπάρχουν και οι παρενέργειες  που οι πάνσοφοι δεν τις τονίζουν  και που σε διαφορετικές περιπτώσεις είναι :

  • Κυστικές λιπώδης αλλοιώσεις στους μύες
  • Ινωτικές αλλαγές
  • Λοιμώξεις του ιστού
  • Λεμφικό φραγμό
  • Κύστεις, έλκη ή κοκκιώματα στο μύες
  • Μυϊκή παραμόρφωση
  • Μόνιμη μυϊκή ίνωση
  • Πνευμονικές εμβολές
  • Νευρική βλάβη

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα