Αρχική » Σβαρτσενέγκερ κάπνιζε πριν το χειρουργείο & τα αναβολικά!

Σβαρτσενέγκερ κάπνιζε πριν το χειρουργείο & τα αναβολικά!

by admin

Στα μάτια των οπαδών της μυϊκότητας η οποιαδήποτε αναφορά σε σχέση με τα προβλήματα υγείας του Arnold Schwarzenegger δημιουργεί θυμό, διότι θεωρείται πως στοχοποιείται  ένας 70χρονος. Αυτή είναι μια εκδοχή που έχει πειστική βάση, άλλα τα μέσα που ερευνούν δεν κρίνουν την τωρινή κατάσταση, άλλα το τρόπο ζωής του πρώην bodybuilder και νυν ηθοποιού.[quote]Ο Schwarzenegger φεύγει από το Waldorf Astoria Hotel μετά από γεύμα με τον γιο του Patrick Schwarzenegger στο Beverly Hills
την Τετάρτη, μια ημέρα πριν από την επέμβαση στην καρδιά![/quote]

Ο Schwarzenegger είχε υποβληθεί σε αντικατάσταση βαλβίδας, στο Μεξικό το 1997. Τότε ήταν σε ηλικία 50 ετών, αν και τα προβλήματα με την υγεία του ξεκίνησαν νωρίτερα, όπως αναφέρει η dailymail, ο Arnold Schwarzenegger που κατέκτησε επτά φόρες τον διαγωνισμό Mr Olympia και πέντε φόρες τον διαγωνισμό Mr Universe  ήταν ανοικτός στην ιστορία με τα στεροειδή που ήταν νόμιμα στη δεκαετία του ’70.

Έγινε τόσο φημισμένος για τη σωματική διάπλαση και το ντόπινγκ, που τα στεροειδή κέρδισαν το όνομα «Arnolds» μεταξύ των εμπόρων φαρμάκων . (Η τάση του για πούρα είναι ένας άλλος παράγοντας που αφορά τους οπαδούς.)

Το 1997, πήγε στο Μεξικό για μια αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας, η οποία εκτελείται για ανθρώπους με στενώσεις αρτηριών στην καρδιά. Ο Schwarzenegger δεν το είπε στη σύζυγό του Maria Shriver την εποχή εκείνη, πως θα έκανε  χειρουργική επέμβαση, διότι ήταν έγκυος. Λέγοντας..

“θα κάνω την εγχείρηση  καρδιάς, ήσυχα, κανείς δεν  θα το ξέρει, το κάνουμε έξι το πρωί, πηγαίνω στο Μεξικό και θα πω στη Μαρία ότι είμαι εδώ, λίγο απασχολημένος και είμαι σε διακοπές!”

Ο Schwarzenegger παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε αναβολικά στεροειδή που βελτίωσαν την απόδοση ενώ ήταν νόμιμα, γράφοντας το 1977 ότι “τα στεροειδή με βοήθησαν να διατηρήσω το μυϊκό μέγεθος σε μια αυστηρή διατροφή για την προετοιμασία ενός διαγωνισμού δεν τα χρησιμοποίησα για μυϊκή ανάπτυξη, αλλά  για τη συντήρηση των μυών κατά την γράμμωση”

[quote]Επικαλέστηκε οικογενειακό (προβληματικό) ιστορικό υγείας [/quote]

Ο Schwarzenegger  πριν λίγο καιρό συζήτησε την επέμβαση του 1997 σε συνέντευξή του στον Graham Bensinger και η εμπειρία του φαινομενικά αντικατοπτρίζει αυτή την πιο πρόσφατη. Στη συνέντευξη ο ηθοποιός σημείωσε αρχικά ότι τα καρδιακά προβλήματα υπήρχαν στην οικογένειά του! καθώς η μητέρα του αντιμετώπισε επιπλοκές με τις βαλβίδες της καρδιάς, πρόβλημα που είχε και ο ίδιος.  Ακόμη και έτσι να είναι, αυτό έρχεται σε σύγκρουση με την απόφαση του να χρησιμοποιήσει στεροειδή ενώ γνώριζε το πρόβλημα!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”iOOoyDXgHPs”]

Σημ: Σύμφωνα με τo TMZ, ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας είχε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στις 29 Μαρτίου 2018 μετά από μια διαδικασία αντικατάστασης βαλβίδας καθετήρα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα