Αρχική » Hany Rambod ο μέντορας του Phil Heath και του Jeremy Buendia

Hany Rambod ο μέντορας του Phil Heath και του Jeremy Buendia

by admin

Εδώ είναι ένα φωτεινό παράδειγμα,  είναι ο Hany Rambod ένας γνωστός και επιτυχημένος γκουρού που δημιουργεί σε πολύ κόσμο αισιοδοξία. Όλοι μας έχουμε δει πως πολλοί θέλουν να τον αντιγράψουν, για παράδειγμα αναφέρουν φράσεις όπως
Οι Αθλητές μου! σκληρή προσπάθεια, σας ευχαριστώ, σε εμάς θα έχετε την καλύτερη υποστήριξη κ.λ.π , κ.λ.π , κ.λ.π

Ο Hany Rambod όπως αναγράφεται στο διαδίκτυο γεννήθηκε στο Κουβέιτ, από Πέρσες  γονείς, που προέρχονταν από το Rasht, μια βόρεια επαρχία του Ιράν, άλλα εργαζόταν στο εξωτερικό. Έπειτα μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν ήταν μόλις 1 έτους και εγκαταστάθηκαν στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Ο Rambod αγωνίστηκε στο bodybuilding ως έφηβος στο κολέγιο. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στην Σάντα Μπάρμπαρα (UCSB) με πτυχίο στην Βιολογία και με ειδικότητα στη Νευροφυσιολογία.
Ο Rambod έχει “συμβουλεύει”  αθλητές του bodybuilding, fitness, figure, bikini αλλά ασχολήθηκε και με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τα Olympic track & field. Είναι γνωστός ως σύμβουλος προετοιμασίας διαγωνισμών στο bodybuilding με τους πελάτες του να κερδίζουν 13 τίτλους Olympia! Όπως οι Phil Heath, Jeremy Buendia, Jay Cutler 2009, την Ms. Figure Olympia Jenny Lynn, Nicole Wilkins.
Αν και τον τελευταίο καιρό είχε κάποιες αμφισβητήσεις μετά την χειρουργική επέμβαση του Phil Heath και του Jeremy Buendia, ο Hany Rambod  συνεχίζει δυναμικά.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”stoQ02JnLJc”]

Το προπονητικό του πρόγραμμα είναι γνωστό ως  FST-7 και αφορά την εκγύμναση με περιστροφικό προσανατολισμό και στοχεύει στο στρώμα της περιτονίας, ακριβώς κάτω από το δέρμα και πάνω από τους μυς (μαλακός συνδετικός ιστός που σχηματίζει ένα δίκτυο σε όλο το σώμα) με επτά sets  που εκτελούνται για μια τελική άσκηση.

[pp_gallery gallery_id=”42637″ width=”200″ height=”200″]

Είναι δημοφιλής μεταξύ των πελατών του bodybuilding και έχει κάνει δημοσιεύσεις σε διάφορες εκδόσεις  του bodybuilding.  Ίδρυσε τα συμπληρώματα fitness και bodybuilding Evogen το 2013.

O Hany Rambod γράφει για  δημοφιλή περιοδικά bodybuilding και γυμναστικής, όπως το Muscle & Fitness, το Flex Magazine και το Muscular Development. Η στήλη του “Pro Creator” δημοσιεύεται από το περιοδικό Muscular Development Magazine καθώς και από το περιοδικό Flex Magazine.

δείτε επίσης εδώ 

Hany RambodΔεν θα προπονήσει
το μυϊκό φονιά Hadi Choopan
ww1-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα