Αρχική » O Μυώδης Martyn Ford στο νοσοκομείο με πόνους!

O Μυώδης Martyn Ford στο νοσοκομείο με πόνους!

by admin

Τι συμβαίνει εδώ; o Martyn Ford ήταν ένας από τους θαυμαστές του Rich Piana που έκανε ακριβώς τα ίδια, χαράσσοντας τατουάζ και διαμορφώνοντας ένα εντυπωσιακό μυώδες σώμα στα πλαίσια της κουλτούρας του συχωρεμένου Piana. Παράλληλα μετά τον θάνατο του συνέχισε να διαχειρίζεται ως επικεφαλής την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής 5% Nutrition, της εταιρείας που δημιούργησε ο Rich Piana.

888888

Τώρα ο o Martyn Ford είναι στο νοσοκομείο και δηλώνει πως υποφέρει από μια ασθένεια στο στομάχι, μετά από εβδομάδες με πόνο! … Having had a few weeks from hell. και για αυτό γύρισε στην Μεγάλη Βρετάνια για να έχει καλύτερη φροντίδα!

28429793_153879442093580_2631114888428126208_n

Ο Martyn Ford ανάφερε πως θα γνωρίζει  περισσότερα μέσα στις επόμενες ώρες, αλλά το πιο πιθανό είναι πως χρειάζεται να υποστεί μια χειρουργική επέμβαση. I will know more in the next few hours, but there is a realistic chance i need surgery. Φαίνεται ότι έχω ένα μπλοκάρισμα στο στομάχι!  που είναι ο ένοχος για όλο αυτό το πόνο! δηλώνει ο Ford.  Φαίνεται σαν ένα κομμάτι ιστού ουλής από μια προηγούμενη κατάσταση πριν από 30 χρόνια  και μπορεί να φταίει αυτό.

Αυτό αναφέρει…

δείτε επίσης εδώ 

Phil Heath έκανε χειρουργική
επέμβαση στη κοιλιά!
heath1-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα