Αρχική » Kevin Levrone φύλαξε την υγεία του.. Ε, τότε γιατί κατέβηκε;

Kevin Levrone φύλαξε την υγεία του.. Ε, τότε γιατί κατέβηκε;

by admin

Τα μέσα ασχολούνται μαζί του, μα είναι  λογικό, έκανε μια πολυδιαφημιζόμενη προετοιμασία με δυναμικά video και πολλοί περίμεναν μια θεματική επιστροφή για το 50+ bodybuilder στην ανταγωνιστικότατη OPEN κατηγορία, όπου όλοι είναι αποφασισμένοι λες και θα κάνουν ρεσάλτο σε αντίπαλο πλοίο με το μαχαίρι στο στόμα. Αλλά ο Αμερικανός  ήταν ελλειμματικός, στην πίσω πλευρά και με κακή φυσική κατάσταση στα πόδια του.

Συνειδησιακό μυϊκό μπουρδούκλωμα !
Αυτό είναι το ρεαλιστικό συμπέρασμα

Πολλοί λένε ότι εάν δε ήταν έτοιμος, ας μην συμμετείχε! Διότι τώρα είναι χωρίς περιεχόμενο οι δικαιολογίες τις αποτυχίας, για αυτό τον λόγο και πολλοί άλλοι bodybuilders δεν συμμετέχουν, για να μην βρεθούν στην αντίστοιχη απολογητική θέση!
Κάποιοι άλλοι ..κακοί, λένε ότι στόχο είχε να προωθήσει τα δικά του συμπληρώματα διατροφής,  όλο αυτό τον καιρό, και για αυτό απασχόλησε τα media.[quote]είναι 50 ετών και δεν θέλει να βάλει το σώμα του σε τόσο υψηλό stress![/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ov0h1dICiK4″]

Από την άλλη πλευρά πολλοί οπαδοί απογοητεύτηκαν, και ο Levrone απαντά πως έπρεπε να διατηρήσει  την υγεία του σε αυτή την ηλικία!
Επίσης ο Levrone δηλώνει ότι ήταν δύσκολο να χάσει τα υγρά από το σώμα του διότι είναι 50 ετών και δεν θέλει να βάλει το σώμα του σε τόσο υψηλό stress!


Εδώ με τον Dennis Wolf κάνουν απολογισμό!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα