Αρχική » Ρονάλντο πατέρας και γιος οπαδοί και της μυϊκής κουλτούρας

Ρονάλντο πατέρας και γιος οπαδοί και της μυϊκής κουλτούρας

by admin

Οι μυώνες είναι μια ελκυστική τάση που διαπερνά όλες τις ηλικίες . Σήμερα έχουμε και τα νέα μυϊκά μωρά όπως έχουμε δημοσιεύσει και εδώ
Τώρα ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διπλά υπερήφανος, από την μια η επιτυχημένη καριέρα και από την άλλη το γυμνασμένο παιδί του.

nintchdbpict000093195758

Ο ίδιος δηλώνει  σε πρόσφατη διαφήμιση της Nike: Στο ξεκίνημά μου ονειρευόμουν να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, οι φίλοι μου με κοιτούσαν και μου έλεγαν “τι είναι αυτά που λες;” Έπαιζα για την πλάκα μου, αλλά μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και πήγα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχω δει πολλούς ανθρώπους με το ταλέντο μου, την αφοσίωσή μου, το εργασιακό ήθος μου. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να συγκριθεί μαζί μου, κανείς δεν πρόκειται να είναι σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εσύ θα είσαι εσύ και εγώ θα είμαι ο εαυτός μου», αναφέρει ο 33χρονος Πορτογάλος διεθνής σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στη διαφήμιση.

Αλλά και ο Cristiano Jr δείχνει τους μύες του στο γυμναστήριο με τον υπότιτλο  “Jr say daddy I’m gonna be like you!!! What do you think??”

capture_398

 

Τι αναφέρουν  οι γιατροί

Ο Dr. Carol Cooper λέει ότι οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν όταν  αφήνουν τα παιδιά   στο γυμναστήριο, καθώς θα μπορούσαν να προκληθούν  σοβαρές βλάβες. Η προπόνηση  με τα  βάρη από μόνη της δεν είναι επιβλαβής για τα παιδιά, αλλά πρέπει να ληφθούν πολλές προφυλάξεις.

Η προπόνηση  πρέπει να προσαρμοστεί στην ηλικία και την φυσική κατάσταση του παιδιού και το παιδί πρέπει να επιβλέπεται,  επίσης πρέπει να ξεκουράζεται μετά τις προπονήσεις  και ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτών. Δεν πρέπει να ασκείται  κάθε μέρα. Η προπόνηση  πρέπει να ποικίλει, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος κατάχρησης. 

Ένας από τους κύριους κινδύνους είναι ότι η δημιουργία πολύ μυών που μπορεί να βλάψει τα οστά, επειδή οι μύες συνδέονται με τα οστά και τα οστά εξακολουθούν να αναπτύσσονται μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Ο κίνδυνος είναι ότι θα υπάρξει βλάβη στο σημείο που ο μυς συνδέεται με το οστό. Επίσης, η εμφάνιση  τραυματισμών είναι πιο συχνές στους νέους.[quote]δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό ενηλίκων σε αυτή την ηλικία[/quote]

Ο  Dr. Carol  πρόσθεσε: Ο άλλος κίνδυνος, εκτός από τη ζημιά στον αναπτυσσόμενο σκελετό, είναι  το πραγματικό  περιβάλλον στο γυμναστήριο και η κουλτούρα. Τα παιδιά που ασκούνται, μπορούν να αναπτύξουν μια παραμορφωμένη εικόνα του σώματος και μπορούν να γαντζωθούν στην άσκηση ή να αναπτύξουν διατροφικές διαταραχές. Σε ορισμένα γυμναστήρια υπάρχει επίσης το δέλεαρ των αμφίβολων ουσιών, όπως τα συμπληρώματα και τα αναβολικά στεροειδή, και τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα. Είναι εύκολο να επηρεάσεις ένα παιδί. Υπάρχουν περισσότεροι κίνδυνοι για την υγεία όταν δεν γίνεται  άσκηση σε ένα παιδί που είναι στον  στον καναπέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε άσκηση είναι καλή. Πρέπει να γίνεται σωστά!
Τα υπερβολικά βάρη είναι ένα μεγάλο όχι . Ο εξοπλισμός πρέπει να έχει το σωστό βάρος γι ‘αυτά και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό ενηλίκων σε αυτή την ηλικία, από την αρχή.

Ωστόσο, ο Dr. Carol επισημαίνει ότι στην εικόνα του Cristiano τζούνιορ  δίπλα στον εξοπλισμό του γυμναστηρίου δεν δείχνει να τον πιέζει κάποιος πολύ σκληρά: Φαίνεται ότι έχει περισσότερους μυς από ό, τι περίμενα, αλλά τα παιδιά ηλικίας επτά ετών διαφέρουν σημαντικά σε σχήμα και μέγεθος και είναι δύσκολο να το πεις από μια φωτογραφία. Μου αρέσει το γεγονός ότι φαίνεται τόσο χαρούμενος και έχει ένα μπουκάλι νερό εκεί, έτσι φαίνεται καλά.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα