Αρχική » Ο Σβαρτσενέγκερ του λέει μπράβο που δεν ήταν κοιλαράς!

Ο Σβαρτσενέγκερ του λέει μπράβο που δεν ήταν κοιλαράς!

by admin

O Roelly Winklaar μετά την νίκη του στο Arnold Classic Αυστραλία 2018 προβάλει την δημοσίευση του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που δεν θέλει τα στομάχια..τι μπορεί να σημαίνει αυτό; No stomach, no fat, great posing. All the mistakes of the past were eliminated.

Αλλά ο  Σβαρτσενέγκερ συνεχίζει και τονίζει Όλα τα λάθη του παρελθόντος εξαλείφθηκαν! Ποια λάθη; είναι ακόμη μια αναφορά του στα στομάχια! που αναπτύχθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια από την βιομηχανία; και στον έντονο θόρυβο που δημιουργήθηκε όταν στο περασμένο Mr. Olympia ο Phil Heath κατηγορήθηκε για το μεγάλο στομάχι; και αργότερα ανέφερε προβλήματα υγείας και έκανε επέμβαση σε αυτό; ΝΑΙ, αλλά τα προηγούμενα χρόνια γινόταν απονομές σε αυτόν και σε άλλους.

Είναι ταυτόχρονα μια σπουδή; που επιβραβεύει την διαφορετική εποχή στο πρόσωπο του Winklaar που προσπαθεί να μην έχει στομάχι !.. (δεν χάθηκε ακόμη) η βιομηχανία τι θα πει;  αλλά και η American Media που ελέγχει το Olympia Weekend  διότι η επιχειρηματική διαμάχη είναι ουσιαστικά πίσω από την κουρτίνα και μπροστά το στομάχι!

28765512_186070005514532_6213469869329874944_n(1)

 


 

Δείτε επίσης εδώ

Οι Μεγάλες κοιλιές διχάζουν
την μυϊκή κοινότητα
what-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα