Αρχική » Mike O’Hearn πήρε συνέντευξη από τον Ronnie Coleman!

Mike O’Hearn πήρε συνέντευξη από τον Ronnie Coleman!

by admin

Ο Mike O’Hearn παρουσιάζει την συνέντευξη που του έδωσε ο Ronnie Coleman, πριν από την τελευταία του χειρουργική επέμβαση, όπου μιλά για αυτό αλλά και την ζωή του.
Ο Coleman αποφοίτησε από το κρατικό πανεπιστήμιο του Grambling (GSU) το 1984 με πτυχίο στη λογιστική Ενώ στο πανεπιστήμιο, έπαιξε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο τους GSU Tigers υπό τον προπονητή Eddie Robinson. Μετά την αποφοίτησή του, έγινε αστυνομικός στο Arlington του Τέξας, όπου υπηρετούσε ως αξιωματικός από το 1989 έως το 2000 και ως έφεδρος αξιωματικός έφεδρος έως το 2003.

Ο συνάδελφος του Coleman,  Gustavo Arlotta του πρότεινε να προπονηθεί στο γυμναστήριο Metroflex, το οποίο ανήκε στον ερασιτέχνη bodybuilder Brian Dobson. Ο Dobson προσέφερε στον Coleman μια ελεύθερη εγγραφή για όλη τη ζωή του, στο γυμναστήριο του, αν επέτρεπε στον Dobson να τον προπονήσει για τον επερχόμενο διαγωνισμό bodybuilding του Μίστερ Τέξας εκείνη τη χρονιά . Μετά από προπόνηση για το Μίστερ Τέξας, ο Coleman κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στην κατηγορία βαρέων βαρών όσο και στο overall –γενικός νικητής . Επίσης νίκησε τον ίδιο τον Dobson. Ο Coleman κατέκτησε τον πρώτο του διαγωνισμό ως επαγγελματίας, στο Canada Pro Cup, το 1995. Την επόμενη χρονιά, κατέκτησε και πάλι τον διαγωνισμό, και μετά την πρώτη θέση το 1997 στο Grand Prix της Ρωσίας… μετά η συνέχεια ήταν γνωστή.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”rDbgmHP6ODY”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα