Αρχική » Ronnie Coleman το καταραμένο Μυϊκό Μονοπάτι!

Ronnie Coleman το καταραμένο Μυϊκό Μονοπάτι!

by admin

Τι συμβαίνει τελικά με τον Ronnie Coleman; Εδώ και καιρό παρακολουθούμε την χειρουργική περιπέτεια του πρώην Mr. Olympia που τώρα δηλώνει ότι θα κάνει λίγο καιρό για να περπατήσει! Αυτό αναφέρει και ο ίδιος, Didn’t think I would be able to walk this soon!

ron

Ο Ronnie Coleman είχε στην αρχή ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην ισχιακή άρθρωση, όπου υποβλήθηκε  σε  χειρουργική επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου όπου έγινε αντικατάσταση της κατεστραμμένης ισχιακής άρθρωσης. (τοποθετήθηκε σφαιρικό εμφύτευμα)  δείτε εδώ Γιατί γκρέμισες το Μυϊκό μας Όνειρο!

Στην προτελευταία του εγχείρηση ο Coleman ανέφερε πως θα εισαχθεί στο νοσοκομείο διότι
μετά τις 7 χειρουργικές επεμβάσεις! που έκανε τα τελευταία χρόνια, οι γιατροί  θα επέβαιναν στον L4 – L5 της σπονδυλικής στήλης, αφού θα τοποθετούσαν σε κλωβό τα έντερα του. Δείτε εδώ: Τελευταία προπόνηση του Ronnie Coleman πριν του βγάλουν τα έντερα
Πραγματικά η χειρουργική επέμβαση έγινε, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να περπατήσει  ο Coleman, με πατερίτσες. Δείτε εδώ Ronnie Coleman νέο video με πατερίτσες ..ευχαριστεί τον κόσμο!

Όμως τις ημέρες εκείνες και ενώ τα πράγματα φαινόταν πως πήγαιναν καλά, με νέα ανάρτηση του ο πρώην Mr. Olympia είχε δηλώσει  ότι την ώρα που πήγε να τον γυρίσει η νοσοκόμα μια βίδα έφυγε από την θέση της, στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης, και αναγκαστικά θα έπρεπε να κάνει νέα εγχείρηση! Δείτε εδώ  Ronnie Coleman ξανά στο χειρουργείο! ΓΙΑΤΙ ;

Την ίδια περίοδο ο Big Ronnie αποφάσισε να διατηρήσει το ενδιαφέρον των οπαδών, αναρτώντας ολιγόλεπτα στιγμιότυπα με προπονήσεις του και εμψυχωτικά μηνύματα δυναμικής επιστροφής. Ταυτόχρονα αποφάσισε να μεταβεί και στο Οχάιο όπου ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ διοργάνωνε την μυϊκή γιορτή  Arnold Sports Festival  – Arnold Classic 2018.

Ήταν ουσιαστικά σε μια κατάσταση εγρήγορσης,  και κίνησης, πριν το τωρινό χειρουργείο. Τώρα ο ίδιος μετά το νέο χειρουργείο,  δηλώνει πως αν και κινείται δεν θα περπατήσει σύντομα! Hey guys I am up and moving around. Didn’t think I would be able to walk this soon. It was very painful but I made it. My next move is to walk up and down the hallway. Then eventually get the hell out of this hospital and go home to see my kids.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα