Αρχική » Συνεχίζει το μοντέλο Marcelle Mancuso παρά τον τραυματισμό στον αυχένα

Συνεχίζει το μοντέλο Marcelle Mancuso παρά τον τραυματισμό στον αυχένα

by admin

Ήταν η φανατική του γυμναστηρίου, είχε δίπλα της και τον personal trainer, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά. Η Marcelle Mancuso, ένα νεαρό κορίτσι από την Βραζιλία μόλις 23 ετών, ήταν φανατική με το γυμναστήριο και με το personal training. Ένας τραυματισμός όμως της άλλαξε όλη τη ζωή.
Πριν από καιρό σε μία άσκηση για κοιλιακούς που έκανε μαζί με τον γυμναστή της, γλίστρησε και έπεσε κάτω και έσπασε τους σπονδύλους στον λαιμό της! με αποτέλεσμα να παραλύσουν τα χέρια και τα πόδια της. Οι γιατροί την προειδοποίησαν πως οι πιθανότητες να μείνει τετραπληγική ήταν αρκετές, αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω και σήμερα συνεχίζει.

Δύο χρόνια μετά έχει επιστρέψει στο γυμναστήριο και συνεχίζει την καριέρα της ως fitness model.

12V

Τον Ιανουάριο του 2016, Η Marcelle Mancuso έσπασε τους αυχενικούς σπονδύλους, γλιστρώντας από τον πάγκο κατά τη διάρκεια άσκησης.
12VV
Οι γιατροί εγκατέστησαν μια πλάκα τιτανίου με έξι βίδες στη σπονδυλική στήλη. Η Marcelle αποφάσισε να μην εγκαταλείψει και άρχισε να προσπαθεί να κινήσει τα δάχτυλα των ποδιών μετά από λίγες μέρες, μια εβδομάδα αργότερα σηκώθηκε, και ένα μήνα αργότερα πάτησε με τα πόδια.

12vvvv

Οι γιατροί μου είχαν πει ότι υπήρχε πιθανότητα να μείνω για πάντα καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι. Φοβόμουν, αλλά ευτυχώς είχα πίστη στον Θεό και τον ευχαριστούσα καθημερινά που ήμουν ζωντανή», είπε πρόσφατα η Marcelle  σε συνέντευξή της στη Sun.

12ss

 

Η Marcelle Mancuso αγαπάει τον αθλητισμό και μοιράζεται τακτικά φωτογραφίες στο Instagram

180221-woman-break-beck-working-out-01

 


12nn

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα