Αρχική » MITSOTAKIS MUSCLE κουλτούρα!

MITSOTAKIS MUSCLE κουλτούρα!

by admin

Ναι επιτέλους ! η δικαίωση των μυών και η συντριβή του παραδοσιακού μοντέλου της πεθεράς που σώνει και καλά ήθελε να παντρέψει την κόρη με γιατρό η δικηγόρο!
Τώρα έχουν θέση οι σύγχρονοι καταξιωμένοι άντρες με ποντίκια!

Το μήνυμα είναι βαθύτερο οι μύες στη βουλή! Η κουλτούρα να γίνει ένα σύγχρονο μανιφέστο. Όταν η πολιτική αναγνωρίζει τα μπράτσα και το μυϊκό ποζάρισμα τότε έχουμε μια αναγνώριση, την καλύτερη δικαίωση για τους μύες και ταυτόχρονα βουλώνει τα στόματα νοικοκυραίων αλλά και των αμφισβητιών.


 

Κυριακή 4 Μαρτίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιόρτασε τα 50 του χρόνια. Με αφορμή τα γενέθλιά του, η σύζυγος του Μαρέβα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία τους για να του ευχηθεί “χρόνια πολλά”.

Και η φωτογραφία αυτή δεν είναι… συνηθισμένη. Είναι μια selfie διαφορετική από άλλες. Πόσες φορές άλλωστε έχει… φωτογραφηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει «μπράτσα» και να ποζάρει στο φακό.

Το έκανε για το φακό της γυναίκας του, με εκείνη στην αγκαλιά του να γελά. Αυτή τη φωτογραφία επέλεξε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram. Και με αυτή να ευχηθεί χρόνια πολλά στον «master guy» για τα 50 του χρόνια.

«Χρόνια πολλά, μαζί κλείσαμε έναν αιώνα» έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τη φωτογραφία.

30

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα