Αρχική » William Bonac έπιασα την καλύτερη φόρμα μου! στο Arnold Classic 2018

William Bonac έπιασα την καλύτερη φόρμα μου! στο Arnold Classic 2018

by admin

Ο William Bonac ανεβάζει το επαγγελματικό bodybuilding,και κυρίως δίνει παράδειγμα στην κουλτούρα. Όταν είσαι αρκετά καλός δεν χρειάζεσαι μηνύματα θαυμασμού από φίλους και φιλενάδες στο facebook, διότι το πραγματικό μεγάλο  κοινό που σε αναγνωρίζει θα σε στηρίξει χωρίς να σου αποστέλλει εγκωμιαστικά μηνύματα εξύψωσης.
(δείτε εδώ William Bonac κατέκτησε το 30ο Arnold Classic – 2018)

Ο Bonac έχει διαπεράσει ως σφήνα την καθεστηκυία τάξη του επαγγελματικού bodybuilding τα τελευταία χρόνια, μπαίνοντας  στις πρώτες θέσεις και έχοντας μια εντυπωσιακή εξέλιξη σε μυϊκή μάζα, που δεν χαλά αυτή την αξιοπρόσεκτη στρογγυλάδα των μυών του.

44s

Στην συνέντευξη που έδωσε, ο Tony Doherty παρατηρεί πως τώρα, ο William Bonac πρέπει να νιώθει πως είναι στην κορυφή του κόσμου, και δεν έχει άδικο αν σκεφτούμε την κακή στιγμή που είχε πέρυσι με τον youtuber Luimarco που τον είχε σχολιάσει δυσμενώς. Στο τωρινό Arnold Classic ο Bonac είχε να αντιμετωπίσει το φαβορί με τις πολλές νίκες, τον έμπειρο Dexter Jackson, τον εκπληκτικό Cedric McMillan αλλά και τον υπερβολικά μυώδη Roelly Winklaar.

444s

Όπως φάνηκε και το δηλώνει εδώ, αν και δεν περίμενε την νίκη, πάτησε με σιγουριά το σκαλοπάτι για να ανέβει στη σκηνή, και κυρίως είχε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στην τελική σύγκριση με τον Dexter Jackson.
Ο Bonac που φάνηκε πιο βαρύς στον διαγωνισμό είχε ένα τακτικό πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους, αν και ο φόβος, ήταν πως κρατούσε κάποια υγρά στο σώμα του, με το πέρασμα του χρόνου και σε κάθε πρόσκληση των κριτών βελτιωνόταν, υπερέχοντας  σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους που έδειχναν πιο εξαντλημένοι.
Ο ίδιος δηλώνει στο 1:18 λεπτό πως  αν και ήρθε λίγο νευρικός στον διαγωνισμό, είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση, που του έδωσε και την υπεροχή και όπως ανέφερε σωστά και ο Doherty προετοιμάσου για το χειρότερο αλλά και για το καλύτερο!  Και πραγματικά στο  Arnold Classic 2018 ο Bonac έπιασε την καλύτερη του φόρμα, όπως δηλώνει και ο ίδιος στο 1:55


Δείτε επίσης εδώ  

William Bonac το Αουτσάιντερ
william-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα