Αρχική » Cedric McMillan κατηγορεί τον εαυτό του για το θάνατο του McCarver!

Cedric McMillan κατηγορεί τον εαυτό του για το θάνατο του McCarver!

by admin

Οι fans πρέπει να το σκεφτούν, συμφωνούν με τον Cedric McMillan;  ‘Η είναι πολύ καλό και άδολο παιδί, και άθελα του συγχωρεί τους μέντορες του πεθαμένου, ή κάτι άλλο συμβαίνει.
Σε συνέντευξή του στον Shawn Ray, ο Cedric McMillan έκανε μια αναδρομή για το πέρασμα του Dallas McCarver. Ο McMillan  λέει στον Shawn Ray ότι θα έπαιρνε τη δεύτερη θέση για να δει το  Dallas McCarver στη σκηνή σήμερα! στο 4:58 λεπτό λέει ότι νιώθει ένοχος!

Το 2017, ο Dallas McCarver κατέλαβε  τη δεύτερη θέση πίσω από τον Cedric McMillan στο  Arnold Classic στο Οχάιο. Τώρα ο McMillan προβαίνει σε μια δήλωση, που προκαλεί εντύπωση, συγκεκριμένα αναφέρει πως  κατά κάποιο τρόπο κατηγορεί τον εαυτό του για το θάνατο του McCarver! Διότι αν ο Dallas είχε κερδίσει τον διαγωνισμό! ίσως δεν θα είχε πιέσει τον εαυτό του τόσο σκληρά, για να προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο του Olympia και έτσι θα ήταν πιο χαλαρός μετά τον διαγωνισμό!

Ο Cedric αγγίζει  τον τραγικό θάνατο του Dallas McCarver, με τρόπο που  εξακολουθεί να το σκέφτεται κάθε μέρα και πώς δεν μπορεί παρά να αισθανθεί ένοχος! για το  διαγωνισμό που  μπορεί να είχε κάνει τον Dallas  να πιέσει τον εαυτό του..

 

δείτε επίσης εδώ
όλα για τον Dallas McCarver

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα