Αρχική » Γυναίκα αθλήτρια παίρνει αναβολικά για να γίνει άντρας!

Γυναίκα αθλήτρια παίρνει αναβολικά για να γίνει άντρας!

by admin

Είναι επιλογή της, θέλει να γίνει άντρας! Και αποφάσισε να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο χημικό πρόγραμμα όπου συμπεριλαμβάνει εποικοδομητικά αναβολικά στεροειδή. Η Mackenzie “Mack” Beggs, 18 ετών, είναι ένα κορίτσι γυμνασίου που χρησιμοποιεί αναβολικά στεροειδή για να βοηθήσει τη μετάβασή της στο “αρσενικό φύλλο ”  και πρόσφατα έχει κερδίσει το δεύτερο τουρνουά πάλης κοριτσιών. Αν και η χρήση στεροειδών από αθλητές γυμνασίου απαγορεύεται, οι ενέσεις τεστοστερόνης στην Beggs επιτρέπονται.

Οι θεραπείες έδωσαν στην πρωταθλήτρια  πάλης  μέχρι στιγμής ένα αχνό μουστάκι και μια βαθιά, αρσενική φωνή.

NJSFVI6HOBEUDA23J6XIAILX2I

Το ζήτημα είναι πως η χρήση αναβολικών στεροειδών (συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης) και της ερυθροποιητίνης στο αίμα προσδίδει αθέμιτο αθλητικό πλεονέκτημα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Η Beggs που χρησιμοποιεί φάρμακα νίκησε την αντίπαλο της Chelsea Sanchez  σε λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να προκαλέσει τις αντιδράσεις διότι εκμεταλλεύτηκε την θεραπεία της για να δώσει ώθηση στην αγωνιστική προσπάθεια της.[quote]Η Mackenzie παίρνει μια δόση 36 mg τεστοστερόνης καθώς μεταβαίνει από γυναίκα σε άνδρα, ανέφερε το Associated Press [/quote]
[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”UlyktUYohSI”]

Στο 0:50 δευτ. o κόσμος αποδοκιμάζει 

Ο γιατρός δήλωσε ότι οι συνομήλικες της Beggs έχουν εξαπατηθεί, συμπληρώνοντας ότι η “Mackenzie Beggs, δυστυχώς, χρησιμοποιείται από το ιατρικό ίδρυμα που ασχολείται με ένα εξαιρετικά ανήθικο αλλά προσοδοφόρο κοινωνικό πείραμα που μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στην μακροχρόνια σωματική και ψυχική  υγεία, κατέληξε ο γιατρός.

Η Beggs δηλώνει πρωταθλητής

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”_3k0ypav-DU”]

Η Beggs δήλωσε στην Dallas Morning News ότι είχε αναγκαστεί να αγωνιστεί εναντίον των κοριτσιών, έπρεπε  να παλέψω με τα κορίτσια, παρόλο που ήθελα! Αλλά τι μπορώ να πω στους ανθρώπους; Μπορώ να πω στον νομοθέτη του κράτους να αλλάξει την πολιτική! Σύμφωνα με το Columbus Dispatch, η Αμερικανική Ομοσπονδία Πάλης και ο Αμερικανικός Οργανισμός Αντι-Ντόπινγκ ταξινομούν ήδη την Beggs ως άντρα λόγω της «πρόσληψης τεστοστερόνης».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα